Asta n-am stiut.
Sau poate oi fi stiut acu ceva ani, dar am uitat. Neinteresant.
Dar titlul ala nu i s-a fost luat pt blat si retrogradare? Daca da, nu se pune.
Asta n-am stiut.
Sau poate oi fi stiut acu ceva ani, dar am uitat. Neinteresant.
Dar titlul ala nu i s-a fost luat pt blat si retrogradare? Daca da, nu se pune.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nu e doar Juve, mincinosule!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Dortmund pierde cu Stuttgart și pică pe 5.
Fabulos sezon și pentru Stuttgart. Vor juca în cupele europene sezonul viitor, asta după ce în vară au jucat baraj pentru a rămâne în prima ligă. Au promovat în prima ligă în 2020.
Fabuloase Leverkusen si Stuttgart in acest sezon!
Cine s-ar fi asteptat ca Neverkusen sa fie campioana cu atat de multe etape inainte de final.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Felicitari Leverkusen!
Cu Werder joaca cu titlul pe masa, meci accesibil.
Interesant ca-n cupa joaca finala cu o echipa care retrogradeaza-n B2. N-ar trebui sa fie probleme acolo.
In EL au ramas echipe cu greutate, greu de pariat care castiga competitia.
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
Totusi, Liverpool e din alta liga.
Bineinteles, daca n-ar fi lupta la titlu atat de stransa in PL.
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
Ireal ce a facut Leverkusen! Sa iei matematic titlul in etapa 29/34 intr-un campionat cu Bayern!
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Campiooonii Campiooonii ole ole ole
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Leverkusen castiga cu panache primul titlul din istoria clubului ! Xabi Alonso a facut istorie pentru Leverkusen ! Xabineta!!!
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Campioana Leverkusen ramane neinvinsa dupa un gol marcat de Stanisic in minutul 90+7 ! Dortmund-Leverkusen 1-1
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Au și bulan, multe meciuri salvate în ultimele minute. Totuși la ultima fază puteau câștiga meciul, nu a pasat Boniface acolo...
Acum au nevoie de victorii pana la final, pentru a bate recordul de puncte în Bundesliga.
Ah tufe-i-as ca iar au scapat!
Am postat cand era ala singr cu porkaru de 3-0 pe 12 metri si idiotu a dat pe langa!
Edit: gol egalizator anulat, la loc comanda!
I know because I'M BOTH!
Ma si gandesc ce tragedie va fi pt nemti ca nu vor fi printre cele cateva echipe care termina neinvinse un sezon.
Uita-te in tribuna la copii, ce suparati sunt! Da!
You can't touch Arsenal, beatch!
Incredibil, ce carpe!
Si ala putea degaja, s-a tot uita la mingea aia si pe urma l-a faultat pe ala de-a intrat in fata lui! Ce cretin!
I know because I'M BOTH!
Pinocchio, ti-am mai spus ca mai sunt si alte echipe in afara de Arsenal.
Ahahahahahahaha!
In Germania si alte campionate slabe si Arsenal B ar putea termina neinvinsa oricum, Dupont.
Dar inca nu e gata, bulanul nu va dura la nesfarsit.
I know because I'M BOTH!