A castigat Bayern derby-ul cu Leipzig, dubla Hary Kane
A castigat Bayern derby-ul cu Leipzig, dubla Hary Kane
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Degeaba, in supercupa cand sa ia trofeu a pierdut, si-n cupa la fel.
Iar azi a pierdut orice sansa ar mai fi avut. Degeaba-i bati cand nu conteaza.
PS: Respect pt mine si Capitanul, amandoi am votat Leverkusen.
Ca si in Anglia, ambii Arsenal.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Mai ramane cu sansa la UCL Hary Kane
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
+10.
Chiar nu cred ca mai poate pierde Leverkusen primul titlu din istorie.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Ar fi culmea sa piarda titlul cu un avans de 10 puncte
Si neinvinsi 3/4 din campionat.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Singura echipa neinvinsa din Big Five.
Bayern a facut scorul campionatului 8-1 cu Mainz.
Bayern cu Tuchel e umilita si de Leverkusen si de Dortmund si e cam gata! Primul titlu din istorie ptr Leverkusen! Bravo!
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Chiar că e gata. Rămâne de văzut dacă termina neînvinsă Leverkusen. Personal nu cred, va fi greu de motivat echipa în ultimele etape, când totul va fi gata. Plus că vor mai fi meciurile din Europa League.
Xabi a declarat ieri că rămâne și sezonul viitor la Leverkusen. Nu știu dacă a luat cea mai bună decizie. Probabil vor pleca ceva jucători în vară, iar sezonul viitor cu CL în program, nu o mai văd pe Leverkusen la bătaie pentru titlu.
Bayern ramane sigur fara antrenor in vara. Liverpool de asemenea. 2 nume uriase. Personal pentru el, nu cred ca a luat decizia corecta Xabi Alonso, daca va ramane intr-adevar.
Leverkusen e campioana primul titlu din istorie ! Si lupta pe toate planurile ! E inca in Cupa Germaniei si Europa League.
Bayern cu 2-0 la pauza, pierde 2-3 in deplasare la Heidenheim, la nimeni practic.
Leverkusen a batut iar in deplasare. Titlul e pa cu totul.
Ce sa zic, bun venit pe Emirates.
I know because I'M BOTH!
Etapa viitoare sunt campioni matematic. Ar fi frumos sa termine neînvinsi.
Primul titlu din istoria lui Leverkusen ! Felicitari Bayer Leverkusen ! Felicitari Xabi Alonso !
Eu as vrea sa piarda un meci. Chiar daca sunt echipa cu care simpatizez din Germania.
Dar doar o echipa e neinvinsa in toata istoria ligilor mari: Arsenal London.
Or sa fie beti rupti in ultimele 4 etape, ma astept sa joace cu juniorii si sa se concentreze pe Liverpool in Europa League. Acolo voi fi fanul lor cu totul.
I know because I'M BOTH!
Iar tu esti un nerusinat cu nerusinare.
I know because I'M BOTH!
De ce, ca-ti semnalez minciunile sfruntate?
Pai n-ai semnalat care, esti prea vag.
Asa, oricine poate arunca cu cuvinte in eter, nu-nseamna nimic daca nu esti la obiect.
I know because I'M BOTH!
Și Juve în 2011/2012 a terminat neînvinsă.