View Poll Results: cine va castiga titlul?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Mancester City

1 25.00%
  • Arsenal

2 50.00%
  • Mancester United

0 0%
  • alta, precizez pe thread

1 25.00%
Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 106 to 126 of 282

Thread: Premier League 2023/2024

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Dar au batut, joaca prost o repriza, bine alta si bat.

De aia sunt a 3-a favorita la titlu.

Bine, e si prost Klopp ca nu joaca cu cel mai bun atacant a lor: Diaz din start.

E ca si United care refuza sa-l joace pe Garnacho. Treaba lor.
    God was never on my side, no one was. I have always been alone.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Pai da, cu Diaz e altceva acolo în față. Wolves s-a retras prea jos, nu au mai jucat nimic repriza secundă.

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Liverpool incepe f bine sezonul.

Also..doamne ce banter club a ajuns Man Utd
    Orice jucator de nivel de Liga 1 costa 100 de mil ptr ei....au cazuri de violatori, de wife beaters, de jucatori ce spala rufele in presa...

Iar pe plan sportiv...3 infrangeri in 5 meciuri...si acum 0-3 acasa cu Brighton, ce ii mai batusera de 3 ori la rand in Premier League

Si...urmeaza Bayern...
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Reputatie
    0
    Brighton joacă superb. De Zerbi arata ca e meseriaș, cu o echipă de no-nameuri joacă un fotbal superb.

Reputatie
    0
    Saracii Sheffiled...Au pierdut cumva la Spurs in 98 si 100 lol!
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Reputatie
    0
    Era si pacat sa nu fim noi primii care-i reducem la nimic pe spursaci.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

Reputatie
    0
    Am spart gheata si la Everton, cum era de asteptat.

Daca nu ne-au tras 5 coturi in cap meciul asta, nu ne-au tras nici unul!

Si nici unul din cele 5 sanctionate cu vreun galben.

Arbitru genial parca le-a si zis "Da, rupeti-le capu! Da-i in plm!".

Dragutz din partea lui.

Pentru suporterii lui Everton, numai de bine!

Ne huiduiau de fiecare data cand cadeam pe jos cu cot in cap!

Pai si normal, ca noi trageam de timp la 0-0, ca sa scoatem 1 punct.

Jack the Ripper Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Inceput de sezon ratat pentru Chelsea si United.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    Rodri ia rosu direct intr-un meci deja castigat, acasa cu una din cele mai slabe jucatoare de deplasare, Nothingham Forrest si ar trebui sa nu joace cu noi, avem cu ei peste 2 etape.

Depinzand daca se ispaseste sau nu in cupa, n-ar trebui, ca e alta competitie.

Reputatie
    0
    Brunito e top !
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    Cate greseli la Arsenal - Spurs....rezultat echitabil

Romero tontogol si apoi penalty...Jorginho, jale ca de obicei...

Avem Man City 18/18, Liverpool 16/18...

Iar Chelsea cu greu mai poate fi numit un club de fotbal, si nu circ total...

Reputatie
    0
    Fără gol marcat de 3 meciuri. E clar că obiectivul realist e salvarea de la retrogradare sezonul ăsta. Nu prinzi nici top 10 cu lotul asta de nulități. S-au adus 5 jucători buni din 30 de transferuri făcute în ultimul an.

Spurs joacă neașteptat de bine în acest început de sezon. Sa vedem cât ii ține.

Reputatie
    0
    Newcastle face golaveraj.
    Sheffield are șanse infime sa reziste sezonul ăsta fără sa retrogradeze.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Fără gol marcat de 3 meciuri. E clar că obiectivul realist e salvarea de la retrogradare sezonul ăsta. Nu prinzi nici top 10 cu lotul asta de nulităČ›i. S-au adus 5 jucători buni din 30 de transferuri făcute în ultimul an.

Spurs joacă neaČ™teptat de bine în acest început de sezon. Sa vedem cât ii Č›ine.
    Sa revina Nkunku, Reece James si sa vedem cum va merge apoi echipa. E greu ca s-au facut multe transferuri. Dureaza sa fie omogenizati si sa joace.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Newcastle face golaveraj.
    Sheffield are Č™anse infime sa reziste sezonul ăsta fără sa retrogradeze.
    Ei sunt cam a 2-a retrogradata dupa deja retrogradata Luton, singura pe care Chelsea a batut-o.
    A 3-a candidata la retrogradare se alege dintre mai multe, printre care si Chelsea.

Quote Originally Posted by YoNuTzz View Post
    Cate greseli la Arsenal - Spurs....rezultat echitabil

Romero tontogol si apoi penalty...Jorginho, jale ca de obicei...
    Sunt multe de zis de meciul asta.

In principal - ne-a lipsit aripa stanga, am fost handicapati din start pe acea parte, atat Trossard cat si Martinelli fiind accidentati.

In secundar - l-am mutat pe Jesus pe banda, mare gresala. Atacul e foarte bun cand el e in centru.

In tertz - l-am pierdut pe Rice accidentat la pauza, astfel repriza a 2-a n-am putut controla mijlocul deloc in fata lui Sarr si a lui Bissouma.

In a 4-a instanta - am facut cel mai prost meci al sezonului dupa cel mai bun cu PSV unde Jesus a jucat in centru si am avut Trossard + Rice tot meciul.

In a 5-a instanta - mare noroc cu cel mai bun fundas din lume, vorba lu Messi, Romero care ne-a dat pe tava ambele goluri, ma rugasem sa reuseasca cumva un hat-trick si sa facem 3-2, ca doar el ne-a salvat in meciul asta. Dar n-a fost sa fie.

In a 6-a instanta - titlul a devenit o afacere in 2, City cu 95% sanse, Liverpool cu 4.9% sanse.

In a 7-a instanta - mai avem 0.1% sanse la titlu, si doar daca-i batem pe City acasa saptamana viitoare, cand vor veni fara De Bruyne si fara Rodri, iar noi nu avem cum juca la alt rezultat decat la victorie. Daca nici atunci nu-i bati, n-ai ce sa mai ceri de la sezonul asta in afara de top 3.

In a 8-a instanta - Jorjinho trebuia lasat cu atocarul in cartierul Chelsea si cu contractul in mana sa mearga de unde a venit.

In a 9-a instanta - Son a avut dreptate, nu vroiam sa jucam cu ei in acest moment, nu doar pt ca ei joaca bine, dar si noi cu accidentatii. Pe langa Trossard, Martinelli si Rice, il mai avem lipsa si pe Partey. Greu sa joci fara astia 2 in mijlocul terenului, motorul echipei, locul unde se pierd si se castiga meciuri.

In a 10-a instanta - macar n-am pierdut, chit c-am jucat mizerabil pe alocuri si Spurs a avut posesie superioara. Suntem echipa mare... câ-decât.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Ei sunt cam a 2-a retrogradata dupa deja retrogradata Luton, singura pe care Chelsea a batut-o.
    A 3-a candidata la retrogradare se alege dintre mai multe, printre care si Chelsea.

Sunt multe de zis de meciul asta.

In principal - ne-a lipsit aripa stanga, am fost handicapati din start pe acea parte, atat Trossard cat si Martinelli fiind accidentati.

In secundar - l-am mutat pe Jesus pe banda, mare gresala. Atacul e foarte bun cand el e in centru.

In tertz - l-am pierdut pe Rice accidentat la pauza, astfel repriza a 2-a n-am putut controla mijlocul deloc in fata lui Sarr si a lui Bissouma.

In a 4-a instanta - am facut cel mai prost meci al sezonului dupa cel mai bun cu PSV unde Jesus a jucat in centru si am avut Trossard + Rice tot meciul.

In a 5-a instanta - mare noroc cu cel mai bun fundas din lume, vorba lu Messi, Romero care ne-a dat pe tava ambele goluri, ma rugasem sa reuseasca cumva un hat-trick si sa facem 3-2, ca doar el ne-a salvat in meciul asta. Dar n-a fost sa fie.

In a 6-a instanta - titlul a devenit o afacere in 2, City cu 95% sanse, Liverpool cu 4.9% sanse.

In a 7-a instanta - mai avem 0.1% sanse la titlu, si doar daca-i batem pe City acasa saptamana viitoare, cand vor veni fara De Bruyne si fara Rodri, iar noi nu avem cum juca la alt rezultat decat la victorie. Daca nici atunci nu-i bati, n-ai ce sa mai ceri de la sezonul asta in afara de top 3.

In a 8-a instanta - Jorjinho trebuia lasat cu atocarul in cartierul Chelsea si cu contractul in mana sa mearga de unde a venit.

In a 9-a instanta - Son a avut dreptate, nu vroiam sa jucam cu ei in acest moment, nu doar pt ca ei joaca bine, dar si noi cu accidentatii. Pe langa Trossard, Martinelli si Rice, il mai avem lipsa si pe Partey. Greu sa joci fara astia 2 in mijlocul terenului, motorul echipei, locul unde se pierd si se castiga meciuri.

In a 10-a instanta - macar n-am pierdut, chit c-am jucat mizerabil pe alocuri si Spurs a avut posesie superioara. Suntem echipa mare... câ-decât.
    Atat s-a putut vorba lui Pescobar ))

Reputatie
    0
    Eu am zis asa ce e de zis la prima vedere, dar mai sunt multe lucruri.
    Daca incepem cu amanuntele, te ia cu capu.

Un amanunt: De meritat, nu meritau sa bata dupa nr. de ocazii, noi am avut una sau doua mai multe decat ei. Dar meritau sa bata din 2 motive 1. noi suntem echipa superioara si cu pretentii mult mai mari in acest moment si 2. avem joc bazat pe posesie, si chiar si asa au venit aici si cu echipa mai slaba, ne-au dominat la posesie pe teren propriu. Stima si respect pentru asa ceva, daca ar fi luat 3p nu puteai zice ca au fost prea nemeritate.

Alt amanunt: penalty-ul ala pe care l-am primit a fost ciudat rau. Mana a fost departata de corp dar intr-o pozitie relativ naturala, dar probabil mingea intra in poarta, dar nici asta nu e sigur. Ca White a sutat in pamant ori a fost deviat sutul si mingea n-a fost puternica, nu vom sti niciodata daca ar fi intrat in poarta ca Udogi era acolo la un metru de ea si poate ar fi scos-o, sau poate nu... Daca ar fi intrat in poarta e penalty in opinia mea, daca n-ar fi intrat, nu e.

Sunt multe amanunte daca ne apucam de meci, dar zic ca ma opresc aici ca n-are sens.

Ramanem 4 echipe neinvinse: City, Liverpool, Spurs si cu noi.

Spurs are etapa viitoare cu Liverpool, e posibil una din ele sa spuna pa acestui record, iar apoi noi avem acasa cu City in etapa imediat urmatoare. Sa vedem care ramane neinvins dupa urmatoarele 2 etape. Cel mai probabil City si Liverpool dar ambele joaca in deplasare, asa ca...

Reputatie
    0
    Tot City castiga campionatul. Mai ales ca la un moment dat vor iesi din UCL.

Reputatie
    0
    Da, dupa finala.

Reputatie
    0
    Stai calm ca doar Real a reusit sa castige de mai multe ori la rand U.C.L

Nu cred ca City va reusi sa faca acelasi lucru

Reputatie
    0
    Eu ma tem ca da. Li s-au accidentat jucatori si rup tot cu multe rezerve.

Iar jucatorii astia revin exact la mijlocul sezonului ca sa prinda forma maxima spre finalul lui.

Unde mai pui ca nu mai au presiunea castigarii trofelului, vor fi si relaxati, de aia si rup tot acum si cu rezervele, ca-s relaxati.