Incepe pe 12 august 2023 si se termina pe 26 mai 2024
Incepe pe 12 august 2023 si se termina pe 26 mai 2024
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Daca Real nu aduce un inlocuitor valoros ptr Benzema, atunci Barcelona va castiga iar lejer si acest nou campionat.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Și se pare ca asa e. Barca va juca singura sezonul ăsta. Real pare mai slabă, Perez nu vrea sa dea bani pe un atacant acum, când știe ca vine Mbappe sezonul viitor. Probabil va juca Rodrygo fals 9 sau se va miza pe Joselu.
Problema e ca s-a rupt Courtois, operație de ligamente, se zice ca e posibil sa nu joace deloc tot sezonul.
Real s-a mișcat rapid și l-a împrumutat pe Kepa sezonul ăsta de la Chelsea.
S-a rupt și pustiul minune Guler, din câte rețin va lipsi vreo 2 luni.
Mda...fara Courtois si fara Benzema si fara Mbappe, nu cred ca se va bate la titlu Real anul asta, chit ca Vini-Rodrigo si Belligham sunt super jucatori.
Barca e o echipa destul de average, dar probabil vor lua iar campionatul...ramane de vazut...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Aseară și-a rupt ligamentele și Militao, nu mai joacă mult și bine, probabil pana în primăvară. Ce glumă de sezon se anunță pentru Real!
Pai si Barselona ce joaca? Tacuta, de Gheorghe Mutu 🤣
Bellingham a început sezonul în mare formă. Doua goluri și o pasă decisivă azi, după ce marcase și în primul meciul.
Bellingham e giuvaer !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Iarasi i-a salvat pe Real Mucid, pe final de data asta.
9/9 p. Favoriti la titlu.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
In afara de Hazard, a lovit-o bine Real cu transferurile de 100 de milioane ale lui C.Ronaldo, Bale si Bellingham
Aseară s-a rupt și Vini, se pare ca nu e ceva grav. Totuși fără un nr. 9 nu poți câștiga trofee. Nu știu ce face Perez, sper să aducă pe cineva măcar împrumut un an.
Sevilla incepe campionatul cu 0/9 lol
Las' ca ia Europa League inapoi si joaca in Champions League din Segunda.
Ce au ratat de putin anu trecut, reusesc de data asta!![]()
Ce echipamente de kkt de deplasare are Barca!
Zici ca sunt Craiova 2006.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Si asa si joaca, 2-0, 2-3, 4-3 pt Barca.![]()
Osasuna iese din Conference League, inainte de a incepe competitia. Jenant ptr cineva ce reprezinta Spania.
Nu neaparat. Belgia e o tara mica, dar fotbalistic pare capabila sa atace top 5 in urmatorii ani. Mai bine mentineau suspendarea blatistilor de la Osasuna si juca Bilbao! Corectitudinea pulii ce au facut spaniolii, retard cronic ca si in cazul presedintelui care, vai, ce **** mea a facut? 🤔
Mda..si-a luat-o Spania cu Ossasuna...Pierd 1 echipa inainte de a incepe competitiile...si guess what...vor fi si singura tara unde punctele se vor imparti la 8 echipe, nu 7 ca restul tarilor mari....
Deci sanse mici ptr Top 2 Coef pe sezonul in curs, ce dupa noile reguli iti ofera un loc extra in UCL.
Bellingham o salvează din nou pe Real. Formidabil jucător! Totuși se simte lipsa unui nr. 9 și la Real. Va fi greu cu echipele importante.
Barca a făcut o campanie de transferuri bună. Gunodgan, Felix și Cancelo împrumut un an, o să fie greu de bătut și sezonul ăsta.
A debutat Ianis la Alaves
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Ce realizari a avut micul prinț? Sau faptul ca a debutat e el insusi o realizare 🤣