View Poll Results: cine va castiga titlul?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Noua Zeelanda

3 60.00%
  • Africa de Sud

2 40.00%
Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 64 to 84 of 248

Thread: Campionatul Mondial de Rugby - Franta 2023

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Ne vor deschide mai greu fata de irlandezi dar ne vor rupe la impact. O sa doara rau dar daca baietii strang de dinti poate scapam decent.
    Dar asta e in teorie. Faptul ca baga multi demi inseamna ca vor sa combine in spate. Probabil au studiat meciul cu Irlanda si au vazut ca avem gauri pe aripi in aparare.
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Mda.
    Suntem slabi rau. E prea simplu pt africani
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Mi-e frica ca luam bataie la 0.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Pai cu Irlanda am mai avut ceva zvac, ni l-au spart irlandezii.

E normal ca azi Africa de Sud sa ne sparga la 0.

Desi nu cred ca vor inscrie 84 de puncte sau cate au dat irlandezii. Ca sunt mai milosi.
    God was never on my side, no one was. I have always been alone.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Au tras tare la inceput ca sa asigure bonus apoi s-au calmat. Acum se antreneaza linistiti

Reputatie
    1
    Rusinos joc...ziceam ieri se Namibia, dar noi surclasam toate echipele de la aceasta cupa mondiala in penibilitate.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Am avut si ghinion cu monstrii astia in grupa. Si nu avem nici macar pace dupa. Vin scotienii si tongienii sa ne casapeasca pana la sfarsit.

Reputatie
    1
    Nu scorul ma deranjeaza cel mai tare, ci jocul in sine. Atat de lent, atat de previzibil, atatea greseli. Din pacate, fara o politica de stat in privinta sportului, cred ca rugbyul n-are nici un viitor in Romania.

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    politica de stat este sa dam in judecata haustria la comisia europeana, legaturi cu moskova, schengen, viitorul fudbolului si ragbyului in ro, bla, bla.
    kosovo e serbia!

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    n am vazut macelul, ai de plm...76-0
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Superb ce a realizat Fiji! Cea mai frumoasa echipă de la mondial.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Fidji a fost mai tot timpul o echipa spectaculoasa. Jucatorii lor sunt dpdv fizic individual cei mai buni din lume. Au calitati exceptionale pt rugby. Explozivi, puternici, rapizi, abili etc ... Ce le-a lipsit lor a fot tot timpul inteligenta de joc, disciplina si strategia.
    Dar se pare ca au progresat in toate domeniile deci azi pot produce surprize si mai mari de o simpla victorie contra cangurilor.
    Raman totusi naivi. In final de meci aveau o lovitura de pedeapsa de la 40 metri lateral. In loc sa joace scurt si sa dea afara ca sa termina meciul, ei au incercat sa mai inscrie 3 pct . Risc enorm deoarece daca mingea revenea in joc, Australia putea lansa un contraatac si egala.

Asta seara englezii vor incearca sa ne convinga ca inca sunt printre favoriti. Sa vedem

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Eu zic ca au jucat bine acolo în final, au încercat sa nu le ofere punct bonus australienilor. Păcat ca nu le-a ieșit.

E slăbuță și Anglia, nu au echipă de titlu mondial.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Nu scorul ma deranjeaza cel mai tare, ci jocul in sine. Atat de lent, atat de previzibil, atatea greseli. Din pacate, fara o politica de stat in privinta sportului, cred ca rugbyul n-are nici un viitor in Romania.
    Despre meci,
    RSA a jucat asa cum am anticipat. Au adus mingea pe aripi si acolo ne-au tufut in viteza si precizie. Avem mari probleme pe linia de aparare in extreme.
    Initial credeam ca vor practica jocul lor de bombardament pe centru. Acolo sunt extrem de eficace si patrund cu inaintasii lor de peste 130 de kg fiecare. Au cam 5-6.
    Dar s-au jucat cu noi si ne-au avut pe treisferturi. Acolo noi suntem foarte slabi pe linie. Aia 3 demi care au fost pe teren ne-au ametit. Au patruns ca pe bulevard prin scheme de joc fals si pacaleala de parca erau profesori contra elevi copii. Ne-au cam umilit la joc deschis desi credeam ca mizau pe forta.

Despre politica sportului si rugby,
    observ ca tari "mici" la rugby cum ar fi Uruguay si Chile, sau mai devreme Argentina, practica o strategie diferita de cea cu federatii, divizii etc ... Ei mizeaza pe un club "Premium" care poseda majoritatea celor mai buni jucatori din tara. Clubul respectiv este inscris in competitie intercontinentala si joaca 20 de meciuri pe sezon. Avantaj este ca joaca la un nivel top si pot progresa fara sa fie epuizati. Astfel prezinta la CM o echipa omogena care nu se face de ras. Joaca spectacol desi nu se poate spune ca sunt favoriti.
    Nu cred ca Romania mai poate finanta un campionat intern rugby. Un club, o competitie gen Celtic League, cred ca este solutia

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Eu zic ca au jucat bine acolo în final, au încercat sa nu le ofere punct bonus australienilor. Păcat ca nu le-a ieČ™it.

E slăbuČ›ă Č™i Anglia, nu au echipă de titlu mondial.
    Nu zic ca au gresit. Au fost fantasci. Clar au mizat sa-i elimine acum direct pe canguri.

Ramane de vazut cu Anglia. Din experienta zic .. astia revin din infern si te elimina cand ti-e lumea mai draga.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Rezultate:

Franta - Uruguay: 27-12
    NZ - Namibia : 71-3

Irlanda - Tonga: 59-16
    RSA - Romania: 76-0

Tara Galilor - Portugalia: 28-8
    Fidji - Australia: 22-15

Samoa - Chile: 43-10
    Anglia - Japonia: 34-12

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Italia a reusit sa turteasca Uruguay cu 38-17. Italienii au incasat 2 eseuri la fel ca Franta. Dar au marcat 5. Franta a marcat 3.

Am vazut doar prima repriza si acolo Uruguay parea ca poate provoca o surpriza. In orice caz arata bine echipa asta de amatori, sincer. Respect.

Reputatie
    1
    Nu se poate organiza un meci intre Romania si Namibia pt a vedea care e cea mai slaba echipa de la aceasta cm?

Super Moderator
    Reputatie
    1

Daca nu ma insel Romania a batut Namibia acum 20 de ani la CM Australia.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Arbitrul ii casapeste pe saracii namibieni. Doua eliminari si scor final 96-0

Pro Memoria miril's Avatar
    Reputatie
    0
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie