View Poll Results: cine va castiga titlul?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Noua Zeelanda

3 60.00%
  • Africa de Sud

2 40.00%
Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 43 to 63 of 248

Thread: Campionatul Mondial de Rugby - Franta 2023

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    La noi rugbyul e mort, spuneau astia aseara ca au mai ramas 4 echipe in prima liga si au fost nevoiti sa mai invite si cateva echipe de liga a2a pt a incropi un fel de prima divizie. La nationala noroc ca-s permise naturalizarile, ca altfel eram si mai sus in copac.
    Am urmarit si eu.
    Ce pacat! Ce risipa!
    S-a incercat in anii '70 o constructie de traditie in Romania Rugby cu ajutorul francezilor atunci. S-a ajuns la un moment dat in anii '80 ca nationala sa fie competitiva nivel de top la britanici. Cluburi recrutau la nivel de liceu adolescenti potentiali.
    Totul e praf azi. Rugby nu aduce bani la "jmecheri". Deci nu e sport unde se baga bani ...
    Last edited by delaparis; 10th September 2023 at 04:12.
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Jack the Ripper Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Joaca si Romania la acest campionat? Ce s-a intamplat, au facut promotie sa califice mai multe echipe, ca la fotbal?
    Spre deosebire de fotbal la rugby Romania a jucat destul de des la Mondial, daca nu ma insel a ratat doar ultima editie cu acel caz Foukaulea sau ceva de genu
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Uite ca exista sporturi la care nationala poate sa decada mai rau decat la fotbal. Nu e nimic de spus cand pierzi cu 82-8 si ai o repriza in care te ciomagesc adversarii ca pe un caine jigarit. Restul e tacere.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Utilizator View Post
    Uite ca exista sporturi la care nationala poate sa decada mai rau decat la fotbal.
    Pi di she? Ca s-a calificat la o Cupa Mondiala.

Daca ne uitam de cand nu s-a mai calificat aia de fotbal la un mondial...

ai o repriza in care te ciomagesc adversarii ca pe un caine jigarit. Restul e tacere.
    Hai sa nu amintim de Rapid - Dinamo de saptamana trecuta aici, ca suntem off topic.
    God was never on my side, no one was. I have always been alone.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Uite ca exista sporturi la care nationala poate sa decada mai rau decat la fotbal. Nu e nimic de spus cand pierzi cu 82-8 si ai o repriza in care te ciomagesc adversarii ca pe un caine jigarit. Restul e tacere.
    La cati bani se investesc in rugby comparativ cu fotbal, nu prea sta in picioare comparatia.

Ma uit acum in reluare la Argentina-Anglia si ma minunez cat ca a progresat si sportul asta. In 2003 englezii i-au pregatit minutios pozitia lui Wilkinson pt un dropgol din 25 m, acum Ford a reusit cu lejeritate un dropgol de la mijlocul terenului. Acum 20 de ani o lovitura de pedeapsa de la 40 m era dificil de bagat printre bete, acum vad ca incearca lovituri de la aproape 60 de m.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Tin minte ca aveam un transformeur pe vremuri, Ignat, la Steaua parca juca - dar era si la nationala, a dat la bețe de la centrul terenului, din repunerea mingii. Bineinteles ca fusese un scandal, deoarece lovitura nu era tocmai corecta 🤣 dar interesant ca reusise sa arunce mizeria printre bețe de la distanța aia. Eram copil, dar imi aduc aminte nume ca Sela si Camberabero. Nici nu stiu daca am scris corect si nici nu caut.

Reputatie
    1
    Mda...Africa de sud mi-a placut cel mai mult pana acum. Nu cred ca scapam fara o sutica in meciul contra lor.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Da.
    RSA - Scotia 18-3.
    Scorul putea sa fie si mai sever daca Libbok nu iroasea 8 pct la lovituri libere si transformari. RSA e imposibil de jucat. Deja intra la rupere dar sunt si formidabil de bine organizati. Apoi cand decid sa accelereze o fac cel mai bine dintre toate echipele care au jucat de vineri. Parerea mea e ca sunt mai tari chiar fata de acum 4 ani cand au castigat titlul.
    Scotia a rezistat o repriza si ar fi putut chiar conduce la pauza daca Graham nu irosea o ocazie de eseu pe finalul primei reprize. A tinut de oval ca un scotian zgarcit cand avea doi coechipieri in stanga si doar un adversar in fata. Mai erau 15 metri pana la terenul de tinta ...

Urmeaza spectacol cu Tara Galilor si Fidji.

Facand abstractie de scor (am jucat cu nr 1 mondial) nationala Romaniei inca e in divizia 2 mondiala rugby. Tinem piept cu Georgia, Spania, Uruguay si chiar cateodata, o sa vedem, cu Tonga. De la britanici luam intre 60 si 90 de puncte pe meci. Da, dar asa a fost mai mereu cu o exceptie in anii '80. La fotbal am fost mari si tari dar acum suntem in divizia 3 mondiala. Si in curand vom cadea in 4.
    Last edited by delaparis; 10th September 2023 at 23:01.
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    1
    In sfarsit unii care joaca numai la mana! Un pic buimaciti galezii, nu-i vad bine daca nu-i tine benzina.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Galezii se vor organiza in a doua repriza. Fidji in general scad fizic in a doua repriza. Galezii sunt capabili sa accelereze si sa deschida jocul in faze de atac. Fidji apara prost dar ataca bine.
    Sa vedem, e interesant.

Reputatie
    1
    Incredibil!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Baaaaiiiii Radradra ... cine te-a nascut cu numele asta, prost mai esti. Sa scapi ovalul inainte in faza de eseu la victorie

Reputatie
    1
    Eeee, mai trebuia si transformat. S-au vazut castigatori prea devreme galezii.

Reputatie
    1
    Cam bulangiu var-ul, daca era invers nu cred ca se baga.

Super Moderator
    Reputatie
    1

La rugby se stie ca arbitrajul e la acasa.
    Oricum Uruguay nu poate castiga asta seara desi Franta baga echipa de rezerve.

Reputatie
    1
    Am impresia ca nu suntem ultimele gaini la campionatul asta. Namibia mi se pare mai slaba decat Romania.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Nu stiu.
    Dar am impresia ca Noua Zeelanda este chiar tare iar Franta a avut noroc.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Noua Zeelanda - Namibia: 71-3

Mda. Deci e clar ce valoare are NZ. Namibia este o RSA mai mica, repet.

Reputatie
    1
    Ete canci. Namibia a jucat execrabil aseara, le sarea mingea din brate de zici ca era sapun. Nici macar o singura faza de eseu iminent n-au avut. Offside-uri si inainte cat cuprinde. Exact cum jucam noi acum cativa ani.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    RSA baga echipa a doua azi. In plus pun 4 demi de melée pe foaia de meci... curioasa organizare

Reputatie
    1
    Chiar si asa iese macel.