Fabuloasa CFR-ul.![]()
Aici se vede PeDeGree-ul european al celei mai bune echipe europene din Romania a ultimului deceniu!![]()
Avem dramatism in meciul in care ne doream: in meciul in care am fost clar under dogs!![]()
Fabuloasa CFR-ul.![]()
Aici se vede PeDeGree-ul european al celei mai bune echipe europene din Romania a ultimului deceniu!![]()
Avem dramatism in meciul in care ne doream: in meciul in care am fost clar under dogs!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Deci ma obliga sa muncesc, astia![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
O munca placuta, in sfarsit.![]()
Dar nu e gata, e de care pe care acum! Astia joaca acasa si-s mai buni.
Ziceam ca nu-s de acord cu dubla sanctiune, penalty si rosu, ei bine acum m-am sucit.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
CFR joaca slab in superioritate. Tot plimba mingea lateral intre fundasi.
Trebuie avansat cu mingea la picior in linia de mijloc sa creezi superioritate si decalaj acolo. In loc de asta CFR joaca o tactica de tras de timp... complet aiurea![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Pai ce-am zis ca nu-i gata?![]()
I know because I'M BOTH!
Proasta si Mandorlina asta, nu stiu de ce nu-l baga pe Deac.![]()
Are niste incurcati in picioare in mijlocul ala ofensiv. de nu-i adevarat!
De era Deac, rezolva cel putin o fata in ultimele 10 minute.
LE: Si nu l-a bagat pe Deac, CFR e eliminata. Pilaf.![]()
I know because I'M BOTH!
cine transmite meciul asta, sau cat este scorul?
Mandorlina a eliminat CFR-ul, felicitari.![]()
I know because I'M BOTH!
e echipa de franari construita de Petrescu iar obisnuinta este a doua natura a omului
oricum, vad ca se misca in transfruri, vand oile oloage si aduc prospaturi - construiesc o echipa noua
chiar pun mari sperante mari in astia sa-i ia, din nou, titlul lui gigi
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
Ce echipa de rahat, sa te scoata niste fosile care joaca si in inferioritate. Faceti Romania de ras baaaaa, ne stricati coeficientul!
Astia si-n 7 ii bateau pe Farul.
WCSB face Romania de kkt.![]()
I know because I'M BOTH!
Rusine bah ... in 11 contra 10 pierzi calificarea in ultimul minut
Sa vina falimentul! Rușinosa eliminare, având în vedere ca au avut om în plus și timp sa închidă meciul.
Ce jenanti CFR-ul...ai ocazia imensa sa joci 11 vs 10, si nici nu reusesti sa ajungi in prelungiri...Doamne fereste!
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
I know because I'M BOTH!
0.125 puncte la coeficientul Romaniei din partea clujenilor pe anul asta! Rusine baaaaaa! Sa vina Ninel!!!
Deac parca era olog/ nerefacut dupa operatie ce tot o tii langa?
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
I know because I'M BOTH!
cu riscul sa se accidenteze inca 6 luni
lasa-l acolo sa-i invete pe noii veniti cu ce se mananca CFR-ul si cum se face iegemonia
eu am vesti ca se munceste profesionist la proiectul unei noi sesiuni de campionate luate asa ca nu cred ca a gresit mandilini la schimabari
Last edited by Novac; 4th August 2023 at 00:56.