Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 127 to 147 of 152

Thread: Campionatul European 2023 Under 21 2023

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Franceza.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Rezultat mincinos la pauza. Facem La Révolution in repriza a doua
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    0
    Vad.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    S-aterminat.

Reputatie
    0
    Revolutia? Inca dinainte sa-nceapa.
    I know because I'M BOTH!

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Pff...Odata in viata tin si cu eu negroteii francezi, ptr a vedea live o semifinala Spania - Franta, si s-au facut de ras cu tot lotul lor de 500 de milioane de euro....

Bah ce ghinion am avut cu meciurile la Bucuresti..

La Euro a fost mizeria de grupa cu Ucraina, Austria si Macedonia.
    Acum la Euro U21, in loc de Spania - Italia si apoi Spania - Franta, avem Spania - Elvetia si Spania - Ucraina...

Nu mai vrb ca Spania - Ucraina a mai fost si pe Giulesti !

...
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Fara Deschamps la carma Franta e nimic. Doar ala stie sa joace un fotbal de rahat dar care castiga.
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Degeaba ai jucători talentați dacă nu știi sa faci o echipă. Până la urmă doua semifinale pe care le-am văzut și în grupe. Ucraina e echipă bună, era sa bata Spania în grupe.

Reputatie
    0
    Saracii francezi, Romania tarilor mari. :console:
    I know because I'M BOTH!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Am cazut de pe 2 cai frumoși, cum va spune Stropița maine, sunat de Filotti sa mai comenteze si in emisiune la el, nu doar la altii

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Asa suntem noi, am invatat caderile la perfectie si singura bucurie e cand da cu noi de pamant un adversar mai falos. Suntem precum grasu din curtea scolii care e bushit de toti taranii de colegi si se bucura cand ii rupe ochelarii golanul scolii pentru ca are si el o poveste de spus si un titlu de mandrie ca s-a batut cu crema caftangiilor caruia i-a spus cu indrazneala: de ce dai ma, de ce dai?
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    1
    Daca nu era golul scos din poarta Frantei, cu ajutorul netarmurit al brigazii din tarile care se ard jos, azi cred ca aveam si Spania eliminata. Cred ca italienii dadeau alta replica, una bazata pe prelungiri si lovituri de pedeapsa. E crima ce a facut antrenorul Italiei, cu alura a la Stefano Pioli, dar cu nou-hau Flocea-Sapaliga-Sandu Pelici.

Bine, Ioane , dar eu am zis de 5-0 ala incasat de cocosei in Engaland, rezultat care nu mai face sa para chiar asa o surpriza eliminarea perlelor africii. Cu certitudine, in majoritatea tarilor din futbol, cei mai slabi antrenori ii gasim la nivel de echipa nationala. Pe Ripol ala de la Lorient, care a bagat autobaza la 1-0, ca un veritabil Marinica al nostru din Malawi, cred ca nu-l mai angajeaza nici US Concarneau. Ca la concarneji nu poti sa parchezi tot parcul auto din min 15, te iau aia cu furcoaiele pana la ocean, te trec dincolo in Irlanda.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Meciul turneului pana acum Spania cu Ucraina. Ce ritm, ce faze! Mudryk joacă în sfârșit fotbal.

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Am urmarit meciul pe final cand deja era decis meciul, scorul este mare, ucrainienii asa buni si doar un gol...pffff
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    0
    Frumoasa semifinala, iar Spania a pedepsit grav o echipa a Ucrainei (ce, spre deosebire de Elvetia in sfert), a incercat sa joace fotbal.

Meritata si tare finala: Anglia - Spania

PS: Nu ii iert pe tinerii francezi ca nu mi-au oferit o semifinala pe Ghencea: Spania - Franta
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Reputatie
    1
    La ora la care fraerii astia asudau ca porcii in competitia no name, cititorii gsp se rasfatau cu stiri proaspete din vacantele lui Isfan, Crevedia si Puscas. Cam asta e diferenta. La fotbal nu gasim mingea, la femei nu gasesc ăia gaura 🤣 Sigur ca, peste ani, unii vor povesti cum ii vizitau femeile, ca Dacian si Pulhac, altii ne vor plictisi cum au ridicat ei nu stiu ce trofee cu urechi. Diferenta fiind ca trofeele lui Dacian nu mai aveau urechi, la cati le ridicaseră la șliț. Buuum, eeee!

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    0
    Jucatorii de PL de la Anglia isi rad de Spania.

Daca mai era nevoie PL > Primera.

Schimbul s-a facut, PL e oficial cel mai bun campionat din lume, si la Under!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Cumva, o generatie nu wow (in opinia mea) a Angliei, mai slaba decat altele, reuseste sa nu ia gol de la Germania, Portugalia si in special de la Spania (nici macar din penalty) si castiga neasteptat acel Euro si fara gol luat.

Au facut pe ei de la presiune spaniolii la penalty-ul din min 96...3 spanioli au tras, unul mai jenant decat altul...bine, pe undeva normal la varsta asta...
    Last edited by YoNuTzz; 8th July 2023 at 22:08.

Reputatie
    0
    Ce bulan au spaniolii! Penalty in minutu 100 ca sa duca meciul in prelungiri!

Retardatii il dau de 2 ori in portar si a 3-a oara peste poarta!

Anglia castiga trofeul fara gol primit, si cu vreo 100 de ocazii in toate meciurile.
    Si azi au avut vreo 7-8 ocazii mari, fata de Spania vreo 3-4.

Premier League > Primera Liga, oficial statement.

Sincer, eu cand am zis ca Anglia are doar 8% sanse la trofeu, nici n-am stiut ce echipa au. Nici n-am mai crezut ca Smith Rowe sau Gibbs White mai sunt eligibili. Super echipa.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    In sfarsit au invatat englezii sa joace tehnic, sa tina de minge, sa dribleze.
    Zici ca nu ei au inventat fotbalul si doar acum l-au descoperit!
    I know because I'M BOTH!