Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 85 to 105 of 152

Thread: Campionatul European 2023 Under 21 2023

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Franta mi-a placut mai mult nu sint fan Franta insa chiar are ceva in plus generatia asta, Spania am urmarit-o nu imi par concreti la finalizare.

Spania a avut slabiciuni si in jocul cu Romania, nervozitate in primele 30 de minute, nu le mergea jocul.

Nu sunt sub impactul ca era nationala noastra, primele 30 de minute au pierdut mingi spaniolii insa le-au recuperat repede, finalizarea cu probleme.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    despre fotbalul mioritic, nationalele mari si mici, rezultate, bla bla, stie tot poporul muncitor asa ca nu prea avem ce discuta.
    poate doar despre faptul ca suporterii romani au fost amendati ptr ca au afisat un banner prin care cereau drepturi egale pentru romanii din rss ucraineana.

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Sa ne bucuram ca mai avem niste tineri care joaca in echipele nationale, daca o tinem tot asa in curand se vor organiza loterii sa se adune de o echipe cu rezerve care sa reprezinte tara in diverse sporturi. In schimb tinerii romani vor fi lideri mondiali la counter strike, fifa 2030, buze botoxate si altele asemenea.
    Si ar trebui sa ne uitam la vecinii nostri din tarile ex-iugoslave sa reinvatam cum se mentine nivelul ridicat in sporturi de echipa.cum de Modric la 37 de ani e rugat sa mai stea inca un am la Real si cum ale noastre giuvaere se intorc imprumutati in liga 1 pentru ca nu fac fata in alte ligi
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    0
    Modrici in cazul ca se nastea in Romania nu sunt sigur ca ar ajuns fotbalist, poate lucra in constructii in strainatate...

Fara sa exagerez sunt multi copii de fotbalisti, copii ale altor rubedenii fosti fotbalisti, copii de patroni foarte talentati toti...
    Last edited by iulian_1976; 27th June 2023 at 00:16.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Sa nu exageram. Si noi am avut Hagi, Popescu etc ... care au prelungit cariera pana cand nu mai puteau sa alerge.
    Cand esti tara mica si ai jucatori exceptionali, tragi de ei pana nu mai pot. Asa face si Croatia.
    Problema la noi fata de croati este ca nu vine nimeni din urma.

PS. Hagi merita de trei ori mai mult Ballon d'Or fata de Modric... parerea mea
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    0
    Vezi ce suprafata acopera Modric si ce recupereaza...doar atat.

Este o inertie sa joci cu cei care ai obtinut rezultate, ce putea Franta la Euro '92 si ce dupa 2 ani Papin ?!, Franta nu stiu sa fie o tara mica, mai toate nationalele trag de jucatori pana vine un moment delicat, probabil germanii fiind realisti si multa analiza nu ajung la penibilul altor nationale.

Exemplu nostru, momentul Kosice, jucatori greu de scos din nationala Silviu Lung, Andone , Sabau, Lacatus...?!

Reputatie
    0
    Priviti un Mazilu, Mihaila, Morutan etc stau pe banca trebuie sa demonstreze in 7-8 minute.

Ce greu te debarasezi de unul ca Stanciu, care are o presa foarte buna...

Reputatie
    0
    Georgiaortugalia 2:0,

Priviti minutul 75:30 cu eliminarea portughezului, faza aceea a georgienilor nu iese daca nu o exersezi, nu poti sa dai pasa fara sa privesti si timing, o fi ceva de antrenorul georgienilor.

https://www.youtube.com/watch?v=YXlbzC6N5j0

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Sa nu exageram. Si noi am avut Hagi, Popescu etc ... care au prelungit cariera pana cand nu mai puteau sa alerge.
    Cand esti tara mica si ai jucatori exceptionali, tragi de ei pana nu mai pot. Asa face si Croatia.
    Problema la noi fata de croati este ca nu vine nimeni din urma.
    PS. Hagi merita de trei ori mai mult Ballon d'Or fata de Modric... parerea mea
    Vezi ce structura avea fotbalul romanesc in perioada in care a lansat generatiile alea de fotbalisti si cum bate vantul acum.
    Ex-iugoslavii au pastrat structuri profesioniste cu antrenori pregatiti si nu pe puncte si cu metode adsptate fotbalului modern.
    Fotbalul nu se mai bazeaza de mult doar pe talent ci pe conditie fizica excelenta si gandire tactica. Or astea se antreneaza de mic, altfel vezi si tu ce jucatori debili fizic si dezorientati avem. Ianis de ex e deja jucator matur dar are fizic de junior.

Exagerezi in comparatia Modric - Hagi. Amandoi jucatori excelenti, insa Balonul de aur nu se da doar pe talent ci si pe performanta si constanta la varf. Or Modric e mecanismul care face sa mearga de amar de ani si nationala Croatiei si Real.
    Hagi n-a facut multi purici la echipele mari, a avut ceva rezultate cu Galatasaray si a tinut nationala la un nivel decent.
    Modric probabil ca va avea statuie la Zagreb si Madrid la cate performante a realizat. Una e sa iesi vice-campion mondial cu nationala si sa iei CL si campionatul in LaLiga intr-un an si alta e sa prinzi sferturi de mondiale anul asta si sa iei o cupa UEFA dupa 5 ani cu Galatasaray.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    0
    Ar fi putut Hagi si compania sa demonstreze ca bate Croatia, au putut? Nu. Suker si Boban sunt nume de referinta.

Ar fi putut sa demonstreze ca putem bate Suedia, am putut? Nu.

Din cauza problemelor tehnice, nu putem bate echipele nordice, Hagi a putut sa invinga Irlanda Mondialul '90, Elvetia calificari '92 ? Nu?

Jocul Romaniei era incomplet si pe vremea lui Hagi, multe probleme la cornere,lovituri libere...

Romania nu a avut de exemplu un fundas de talia lui Vinicius de la CFR si asta nu stiu sa fi prins nationala Braziliei.

Banned
    Reputatie
    0
    Vinicius era mai bun ca Belodedici?

Pe ce planeta?

Reputatie
    0
    Belodedici in tinerete era libero la Steaua, un bun recuperator, ce stii mai tarziu?
    Este o nuanta se juca cu libero.

Eu stiu ca la maturitate a uitat sa iasa la offside intr-un meci cu Italia, tu stii cand?

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    A fost un fotbalist bun in epoca respectiva, nu sa o transceandă. Atunci se juca cu stoperi clasici, azi fotbalistii de pe fund sunt mult mai completi dpdv tehnic. Azi, nici nu se mai uita la tine daca te sare coțofana cum sare gaina pe cuibar. Stilul lui ascetic, ponderat, 120% profesionist, vesnicul neintegrat pe la gratare si disco tiganesti, l-au propulsat totusi la un nivel excelent. E unul dintre putinii fotbalisti necontestati pana si de de suporterii rivali. Noi, la Dinamo, l-am apreciat, intotdeauna Ceea ce nu se poate spune invers, pt ca spurcatii ne-au injurat pana si mortii din groapa.

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    L-a plătit bine Rotaru pe Sandoi sa îl bage titular meci de meci pe Isfan. Tot cu titularii aia jucam meci de meci.

Reputatie
    1
    Asta s-a vazut cu ochiul liber.

Acesti căcați sfideaza fara jenă o țara intreaga si mai au si tupeul de a se numi echipa națională. E echipa catorva fosti si actuali puscariasi, deveniti latifundiari prin amabilitatea gunoaielor care azi sunt in strada si cersesc pensii speciale si pensionare la 55 de ani (?) 🤮

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Respect Georgia ! Senzationala performanta sa castigi o grupa, fara infrangere cu Portugalia, Belgia si Olanda.
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Reputatie
    1
    Se mira sarmanii comentatori cum de si-a permis arbitrul sa il avertizeze pe Crevedia, dupa ce l-a calcat pe unu'. Adevarul e ca la noi se lasa jocul pt fc fcbs. Doar daca ii zbura aluia jumatate de fata, ca lu' Dana Roba si Igor Armas, ii dadea domnul arbitru un galben. Asa cu inima indoita. Ba, da' nu era mai bine sa il avertizez intai verbal?
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Popescu presedinte
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    5 reprize n-am dat un gol, acasa.

Mai avem una.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    L-a plătit bine Rotaru pe Sandoi sa îl bage titular meci de meci pe Isfan. Tot cu titularii aia jucam meci de meci.
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Asta s-a vazut cu ochiul liber.

Acesti căcați sfideaza fara jenă o țara intreaga si mai au si tupeul de a se numi echipa națională. E echipa catorva fosti si actuali puscariasi, deveniti latifundiari prin amabilitatea gunoaielor care azi sunt in strada si cersesc pensii speciale si pensionare la 55 de ani (?) ��
    Nu avem dovezi si... fara injuraturi va rog.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Nu avem dovezi dar avem personalitate azi