Slabut, zici ca-i echipa antrenata si pusa in teren de iedi.
Slabut, zici ca-i echipa antrenata si pusa in teren de iedi.
Spaniolii rateaza cu poarta goala. Cred ca fotbalul romanesc e la o cota de bulan cum nu a mai fost de la meciul cu tara galilor, din calificarile pt CM Sua![]()
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred cã e supãrarea unui om care n-a reușit sã ne cumpere, așa cum a fãcut-o cu alții
Greu sa reziști asa și în repriza secundã.
Pfff...si tu Brutus? De la meciul cu Elvetia tot citesc de bulanul de la Cardiff, dar nu zice nimeni ca inainte de golul lui Hagi am avut si noi o bara, Petrescu din cativa metri cu toata poarta in fata. Apoi, la 1-1, vreo 3 ocazii monumentale pana a reusit in sfarsit Raducioiu sa dea golul 2.
Asteptam sa primim gol?!
Pe partile laterale e asezata slab echipa, nu pot trece mijlocul terenului, sa fi trecut de 2-3 ori![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Tot mijlocul e praf, nu tinem deloc de minge.
Am o bucurie cand mai iese mingea in out si o repunem![]()
Eu nu inteleg de ce ne mai chinuim cu mijlocasi si nu bagam 2 linii de 5+4 fundasi.
In sfarsit s-a intamplat ceea ce era normal![]()
Gata, am rezolvat acum. Ne conduc aia si ne mai ramane sa facem egal ... ca de obicei![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
2-0 Spania. Cel mai periculos scor![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nu pot iesi din propria jumatate, parca si cand antrena Vasai aceasi problema nu punem nici o problema Spaniei.
Nu am vazut o actiune individuala nimic...
Cui ii place fotbalul nu are cum sa nu aprecieze jocul spaniolilor.
Probabil din orgoliu echipele juvenile nu joaca sistemul lui Hagi.
Aveam 7-8 jucatori de la Farul si restul ce gaseam mai rasarit, Sandoi a mai fost selectioner la Under21 ofensiv nu vad nimic notabil.