View Poll Results: pronostic

Voters
5. You may not vote on this poll
  • victorie Romania

0 0%
  • egal

2 40.00%
  • victorie Elvetia

3 60.00%
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 106 to 120 of 120

Thread: Preliminarii CE 2024: Elvetia - ROMANIA 2-2

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Pana la urma sa ne bucuram ca nationala a scapat de la masacru si a obtinut un egal nesperat. Incep sa cred ca familia Iordanescu are contract solid cu Cel de sus si nici macar Tara Sfanta nu va putea sa se lupte cu asta.
    Cred ca strategia contraatacului e cea care ne-a avantajat mereu si trebuie pastrata. Nu mai avem jucatorii de altadata insa am putea scoate ceva daca s-ar imbunatati mecanismele de joc si am juca cu o aparare mai avansata cu marcaj strans la oamenii cheie ai adversarilor. Aici sufera nationala si ar fi bine ca nea Puiu sa-i sopteasca asta lui Iedi. Plus schimbarea titularilor pe laterale pentru ca Manea e slab iar Sorescu da randament mijlocas lateral si pe partea lui. Ar mai fi si cateva mutari la mijloc dar sa mai gandeasca si iedi ca nu poti sa-i dai tot mura-n gura.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Am scapat de masacru, dar nu si de umilinta Am facut 2-2, ca pe elvetieni, cu multi balcanici de-ai nostri in echipa , nu i-a interesat decat sa isi faca numerele de jonglerie, de circ. E ca in desenul animat din copilarie cand broasca testoasa l-a batut pe iepure la sprint, dupa ce asta a batjocorit-o pana pe linia de finish, unde s-a impiedicat Nu prea ai ce sa discuti de fotbal aici. Ca ne-am facut treaba pana in min 96, cand au mai dat aia o bara de adio, adica am fost profesionisti. Juma de credit are si Iedu, care a scos cei 2 printi ratati, Embape si Eanis, si a bagat 2, sa zicem, fotbalisti. Pe viitor, sa ne lase domne cu acest Coman, ca ne-a convins inca o data ce rabla nenorocita este.

Quote Originally Posted by Utilizator View Post
    nici macar Tara Sfanta nu va putea sa se lupte cu asta.
    A evocat ne-a gigi fortele combatante, macar la asta trebuie sa ii acordam credit, ca e cel mai in masura: Sfanta Treime noi, deci 3. Moise ei, deci unul. Scor, 3-1 pt noi
    Last edited by Capitanu.Burcea; 20th June 2023 at 13:50.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Rapidist!!!!! ronaldinho's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post

Onea sigur, acum ca l-am trecut rezerva.
    I-a adus concurenta pe post. Acum tine de el sa faca saltul. Si Belu_iordaches era vazut titular la inceputul sezonului trecut, s-a accidentat dupa vreo 5 meciuri si a intrat asta titular si nu l-ai mai scos din echipa.
    HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Nu totul se invarte in jurul plii, Dieci, ca la tine.
    Nu la mine.

In viata in general.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ronaldinho View Post
    I-a adus concurenta pe post. Acum tine de el sa faca saltul. Si Belu_iordaches era vazut titular la inceputul sezonului trecut, s-a accidentat dupa vreo 5 meciuri si a intrat asta titular si nu l-ai mai scos din echipa.
    Onea si el a avut-o o accidentare nasoala rau de vreo 3-4 luni dupa vreo 5 meciuri de cand a intrat.

E bun mai ales sa revina din asa ceva.

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Gica Popescu

“Nu poți spune că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea șapte! Băi, băiatule, la echipa națională nu e de grup. Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun? Doamne, ferește! Să ne lase ...

Doamne, ferește să fie ăsta drumul cel bun. El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră. Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională.

Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției. Am făcut cele mai proaste meciuri din istoria națională. Lasă-l pe taică-tu să ducă naționala pe drumul cel bun dacă nu te simți în stare.

Astea sunt valorile pe care le creează Edi la echipa națională? Că îi cade mingea pe cap lui Pușcaș, să ajungă la Moruțan, apoi la Mihăilă? Nu astea sunt valorile pe care le vrem", a tunat fostul căpitan al echipei naționale la Prima TV

Reputatie
    1
    Are dreptate intr-un anumit context.

Dar nici nu mai avem jucatori de valoarea lui.

Reputatie
    0
    Un antrenor bun scoate mai mult din lotul asta insa asa ceva e foarte rar de gasit. Avem jucatori semi-dezvoltati si cam toti fara capacitate de gandire tactica. Ei au nevoie de un selectioner care sa inteleaga foarte bine ce poate fiecare, sa stie sa formeze un prim 11 cu jucatori care sa-si poata compensa defectele intre ei si sa ii invete scheme de joc pas cu pas pana la reflex. Sa formeze o echipa in care antrenorul este seful. Din ce avem acum la dispozitie probabil ca un Boloni sau Lucescu sr ar fi corespuns descrierii dar ei nu corespund federatiei. Asa ca ne bucuram de noroc.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Da acelasi lucru il cred si eu, antrenorii alesi sunt o problema la nationala desi unii au alta pareri si dau in jucatori.

Asta nu inseamna ca toti merita sa joace in primul 11, cand selectonerul este slab mai rateaza si un pic un prim 11.

Desi ar parea optimist, cea mai ok realizare a lui Edi este sa scoatem egaluri pe linie cu Israel si Elvetia.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    0
    De multa vreme avem o criza de antrenori. Nu e de mirare cata vreme rolul antrenorului e de multe ori secundar, in mare masura patronii si primarii fac echipele si tactica de joc, antrenori pot fi si fost jucatori fara Bac, nu e de mirare ca fotbalul romanesc sufera mult la abordare tactica (si pregatire fizica de durata). Cam asta a fost secretul asa-zisei generatii de aur si ridicarea de la nivel de mingicareala terminata cu spritz de fraternitate.

Multi spun ca anttrenorii romani sunt in mare parte fricosi, eu cred ca de fapt antrenorii romani sunt in mare parte lipsiti de minte si talent de aceea adopta metode la acoperire: ori joaca puchinos ca sa obtina cat de cat puncte si sa ramana pe piata, ori vin cu idei din fotbalul mare si pun in practica sisteme de joc dinamic si in viteza care nu pot fi sustinute de jucatorii romani de azi (mai ales astia tineri). Fotbalul romanesc nu va progresa cu metodele astea doua, avem nevoie de strategie pe termen lung si crearea unei noi generatii de antrenori bine pregatiti care sa coordoneze fotbalul romanesc. IEu il vad pe Lucescu sr in locul lui Stoichita si mana libera sa coordoneze loturile nationale si numirile de selectioneri, dar si strategia FRF pentru fotbalul romanesc. E singurul in viata care a construit echipe si care poate sa mai repare ceva.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Daca vrem sa abordam strategia asta, trebuie identificati antrenori de constructie. Din tara, nu imi vin in minte decat cateva nume: Hagi, Boloni, Burca si Militaru Dragos ☺️ Dar, fiind vorba despre nazionala, se va spune ca rezultatele au intaietate si echipa trebuie sa performeze imediat. Croatia, de ex, mi s-a parut ca a mers f conservator pe acelasi lot de jucatori. Erau si buni, nu zic, dar in aparare aveau si rable. Si totusi au jucat asa, cu Lovren, cu Vida, desi se vedea ca astia cam trageau caruta in alta directie. Abia acum i-au schimbat, cand au aparut jucatori pe care nu aveai cum sa ii ignori, erau prea buni. Sutalo, Juranovic, Gvardiol. Asadar, au mers pe ideea lui Lucescu de a antrena nazionala ca pe una de club. La noi nu o sa mearga oricum, pt ca tara nu are cultură. Orice fel, nu neaparat sportiva. La noi, fotbalul a fost o alternativa in care majoritatea si-a bagat **** imediat ce au aparut milte altele, dupa anii 90; ăia chiar iubesc fotbalul neconditionat si il dezvoltă cu know-how de sute de ani. Noi cu baiatu' lu' generalu', cu stropiță, cu serviciile, cu minifotbalu' feminin si pola. Oricum, nu conteaza asa mult. S-a extins competitia tocmai pt a recompensa si federatiile proaste, dar umile la vot. Si acum e randul nostru.

Reputatie
    1
    Cred ca 2-2 asta a fost si un blestem de-a lui Cascheta pt dl Urs Meier care ne-a curatat acum 20 de ani, culmea, cu acelasi scor. De atunci, nu ne-a mai batut Elvetia si sper sa nu o faca cateva secole de acum. Tare as vrea sa joace astia cu calificarea pe masa la Bucuresti, noi sa fim calificati, si sa ii lasam acasa in minutul 90+6
    Pt melancolici:
    https://www.youtube.com/watch?v=ERz-3LX774k

Moderator Doctor_Satan's Avatar
    Reputatie
    0
    Da, la fiecare mondial si european plang elvetienii ca nu ne-au mai batut.
    Si hai sa fim seriosi, ca penalty-uri muuuult mai usoare au primit stelistii ca sa castige campionate. Sau cand ne furam intre noi, e bine, dar cand ne fura altii, nu?
    Revazand rezumatul, mi-am reamintit de cum si-au batut joc Bratu si Dorinel de ultimele 2 faze.
    Ca ratezi singur cu portarul, hai ca au mai facut-o si altii, dar cand esti in prelungiri si conduci, nu bateti cornerul in careu.
    Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
    OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
    Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/

Reputatie
    1
    Pai, exact faza aia a lui Dorinel e esenta totala a fotbalului romanesc! Mingea la adversar si hai sa vedem ce face cu ea. Asta este din pacate... Il mai aud si pe Berbecali prin media ca zice ca vrea barbati in echipa. Nu avem frate om sa tina de minge, toti o dau sa se scape de ea si, daca urmariti atenti, parca toti ai nostri intra ei in marcajul adversarilor doar ca sa nu primeasca mingea de la purtatorul de balon. Macar astia din generatia lui Hagi erau in stare sa tina de minge. Imi amintesc celebrele piruete ale lui Lupescu, demarcarile lui Lacatus, siguranta lui Belo, Popescu, Sabau, Galca. Ii mai enervam si noi pe adversari ca nu le dadeam obiectul muncii. Acum, din parti.... singurul care mai inspra ceva ca si siguranta e Burca , putin Baluta si, de cand a ajuns in Italia, parca si Morutan nu mai joaca la alibi.
    Oricum, spaniolii s-au convins cu noi, nu mai avem jucator in La Liga, englezii, nemtii, la fel. Americanii au luat si ei 2-3 si s-au lecuit. Singura portita de iesire e sa crestem nivelul campionatlui, sa avem an de an echipe, cu jucatori romani, prin primavara europeana, sa ne mai calificam la cate un european, mondial si poate numai asa prindem si noi incredere. Bravo celor din stafful actual ca au identificat problema! Daca o si rezolva, ajung eroi nationali!

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Doctor_Satan View Post
    Da, la fiecare mondial si european plang elvetienii ca nu ne-au mai batut.
    Si hai sa fim seriosi, ca penalty-uri muuuult mai usoare au primit stelistii ca sa castige campionate. Sau cand ne furam intre noi, e bine, dar cand ne fura altii, nu?
    Revazand rezumatul, mi-am reamintit de cum si-au batut joc Bratu si Dorinel de ultimele 2 faze.
    Ca ratezi singur cu portarul, hai ca au mai facut-o si altii, dar cand esti in prelungiri si conduci, nu bateti cornerul in careu.
    Tu ai dreptate la faza cu cornerul si cele doua faze(Bratu si Mutu sau Pancu au ratat in situatii 1 vs 1).
    Acestea fiind spuse Meier a condus acel intreg meci cu ordin clar luand absolut orice decizie pentru ei.
    Meciul ala a fost aranjat cu Meier de Johansson.
    Vorbind strict de fazele de gol ale lor,penaltyul a fost cadou(caci nu e discutie aici) iar Tomasson a dat gol in prelungirile de dupa prelungiri(ar fi jucat pana a doua zi ca sa marcheze ei) facand si hent in acelasi timp.
    Asta ca sa nu mai spun ca ai nostrii au avut puterea mentala sa revina de la 1-0 in deplasare si in esenta sa castige meciul ceva ce echipa din 2023 nu cred ca ar putea sa faca in aceeasi situatie(da,stiu acest meci cu Elvetia ma contrazice dar mizele erau cu totul altele in cele doua meciuri).
    Mizerabila maniera de arbitraj la acel meci,cu nimic diferit de ce se intampla probabil la Bistrita prin 1998.