Luni 19 iunie, ora 21h45, Lucerna
Luni 19 iunie, ora 21h45, Lucerna
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Salutare
Îmi poți spune in ce zona a stadionului este galeria României la meciul cu Elveția
MC frumos
Seara buna
O sa incercam un egal eroic, jucam pe cartea contraatacului
Gott würfelt nicht! Einstein.
Eu zic ca ne egaleaza ei cu noroc / VAR. Deschidem scorul, mai ratam cateva ocazii si pe final ne retragem i stilul nostru caracteristic. Ianis sau Florinel marcheaza.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Edi nu e un antrenor cu pretentii
Am incercat sa inteleg ce strategie are ca antrenor, joaca contraatac asta incearca, nu conteaza cum, asta juca la Astra asta joaca acum.
O sa lase initiativa adversarilor si o sa incerce cate ceva pe contraatac, in Liga Natiunilor nu a functionat am primit goluri repede.
Posibil sa reuseasca cu egaluri pe linie, pe burta si victorii doar cu Andora si Belarus...
Gott würfelt nicht! Einstein.
Deci nu l-a luat pe Borza, l-a chemat pe Ticu in locul lui Camora. Hai mai da-te-n mortii ******* de bulangiu razbunator! Bai, dar ce familie de *****, sper sa nu aiba si asta vreun baiat care sa le mosteneasca "talentul", macar la batranete sa scap de numele asta!
Iedu începe cu un sistem 5-4-1. Haha, maxim de 5 ori ajungem în careul lor. Direct autobaza a băgat prostul.
Senzationala formula. Dupa meciul asta scapa si de Alibec, care bineinteles ca nici nu se va intalni cu mingea.
asta e Iedu:
https://stirileprotv.ro/lbin/video_e...ia_id=60457476
Cum e posibil sa pui asa ceva la nationala ? Oare in west il puneau? Germania ,Franta,Spania???
Eu zic ca e foarte bun 11le ales. Burca a jucat si fundas stanga in cariera lui si cred ca aici se va decide meciul, pe partea stanga. Daca Burca si Sorescu reusesc sa le faca fata lui Shaqiri si Fernandes fara dublajul lui Coman, o sa-i dea multa libertate si spatiu acestuia din urma si daca ajunge cu fata la poarta in ultimii 30 de metri, va crea real pericol prin transeele elvetiene. Screciu are clar rolul de a sta om la om la Xhaka, iar Stanciu va avea viata grea cu Zakaria. Mentin predictia initiala: marcam primii si ne egaleaza Elvetia cu noroc.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Avem doar 4 jucători de profil ofensiv. Sper sa deschidă repede scorul Elveția, să îi se ducă pe sulă planul Iedului. Doar asa poate o sa ieșim și noi la joc.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Panica din minutu 3! E clar.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Incredibil in ce hal aratam.