Cu Israelul va fi o lupta de la egal la egal.
Ce-i drept, ne trebuie 3p acasa, altfel same old, same old.
Cu Israelul va fi o lupta de la egal la egal.
Ce-i drept, ne trebuie 3p acasa, altfel same old, same old.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Tenisu mi-a tras-o azi, T. Paul 4-2 in decisiv 4-6 si m-a fortat sa fortez la live.
Altfel eram pe profit bun de tot, asa m-au redus pe zero pe ziua de azi.
Nu-i nimic, when the going gets tough, the tough get going.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Ne calificam.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ce neam de curve...ce limbi da Sumudica la tv, si ce ***** ar fi mancat daca luam bataie!
Uite un om cu oua, nu ca sumudica puta mica:
„Nici dacă era un joc-școală nu vedeam diferență așa mare. Cred că o echipă de club punea mai multe probleme Elveției. Nu știu de unde am obținut acest egal.
Selecționerul nostru a fost depășit, a greșit tactic, strategic. Nu poți să abordezi un joc de asemenea manieră. Sunt total dezamăgit. Nu e un rezultat obținut de el. A fost depășit de realitate. A fost o prestație jalnică.”, a declarat Viorel Moldovan
Prea mult pesimism
Sa faci egal cu Elvetia la ea acasa nu e la indemana tuturor. Buei, Elvetia e echipa care se bate de la egal la egal cu astia ... Franta, Germania, Anglia, Brazilia etc ... glumiti?
E foarte bun rezultatul. Daca Franta facea 2-2 in deplasare cu Elvetia, presa ar fi zis, ok.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ca rezultat e super, mai ales pentru o echipa tanara. Primul 11 a avut o medie de varsta de 26 de ani, asta in conditiile in care Alibec are 32 si minte de 17
Jocul urat de tot, avem mare nevoie de fundasi laterali pentru ca la noi se rupe filmul cand ajung extremele adverse sa se demarce. Asta s-a vazut si cu Belarus, si in Kosovo si acum, in Elvetia. Avem laterali care sunt foarte usor scosi din joc in 1 la 1, mai ales Manea. Pe partea lui am luat cele doua goluri si tot pe partea lui am luat si golul anulat de VAR din Kosovo. Iar golul Belarusului....ghiciti cine a scapat omul din marcaj si-i admira executia? Este vorba de Cristi Manea, bineinteles.Din pacate, variantele sunt putine in fotbalul autohton. Poate doar Vladoiu sau Onea sa faca un salt.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Meciul asta are legatura cu 2 faze si executiile lui Mihaila, asta nu inseamna ca nu putem pierde meciul urmator.
Sa ne bucuram de rezultat, explicatia ar fi ca Elvetia nu a dat si am 3 lea, al 4 lea...
Ceva valoare avem printre jucatori, pentru mine este 100% sigur partea de pregatire a meciului lasa de dorit...asteptam inca 1-2 goluri
ceea ce era firesc avand in vedere derularea meciului.
Vorba cuiva si cand vom juca sa vezi ce fain....
Gott würfelt nicht! Einstein.
Mihaila, dpdv tehnic si tactic e un jucator de top. Pe langa executiile de gol, a plecat de la limita offisdeului la ambele goluri. Si ajungem la problema noastra majora din ultimele decenii: pregatirea fizica. Am vazut un interviu cu Pancu si spunea ca pe vremea lui, aveau, la sfarsitul junioratului de 2,5 ori mai multe ore de fotbal jucate decat cei care termina junioratul acum. Si ajungi prin vreun campionat puternic, tragi tare sa faci fata fizic si te rupi imediat. Daca Ba;uta ar fi reusit la Brighton, Puscas pe la echipele din Serie A pe la care a fost, Man in Italia, Marin la Ajax, Dragusin la Standard, Stanciu sa fi facut pasul spre Spania, Italia, etc., am fi avut o altfel de nationala acum. Dar, din pacate, jucatorii nostri ajung sa aiba sansa, isi dau seama ca nu pot.
Radu Stefan, nu stiu daca stie cineva povestea, nu a mai raspuns convocarilor tocmai pe considerentul obiectiv ca nu ar face fata. Ca sa meriti un salariu de 1-2 M pe sezon, trebuie sa livrezi un anumit nivel de performanta.
E o discutie complexa. Sper ca generatiile astea care vin din spate sa fie facute dintr-un material mai rezistent, ca talent avem.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
ai de pl mea , la pauza mi am bagat in el de futbol ferm convins fiind ca depasim setul la 0 istoric incasat de amarastenii din haznaua aia de la Steaua lui GgB.
casc bine ochii si nu mi vine sa cred , concluzie, iconita lu' tata face minuni !
Am prins, dar eram prea mucea ca sa-mi pese, aveam vreo 8-9 ani.
De-abia de pe la 13 ani mi-a pasat de fotbalul real, pana atunci doar cel din anime mi-a placut.
La 8-9 ani fu in 94, am prins-o pe asta din 98 la 12-13 ani dar acolo am fost verze cu freze galbene. Mai bine nu prindeam.
Onea sigur, acum ca l-am trecut rezerva.
Last edited by Johnny D; 20th June 2023 at 07:56.
I know because I'M BOTH!
Ne-or fi calarit elvetienii 95 de minute, dar ma bucur cat de mult au cantarit cele 90 de secunde in care am fost si noi in joc.
Dupa atatia ani de ghinion si de fatalism, ar fi frumos sa ne calificam cu bulan.
nu stiu daca chiar vrouni din voi sau putut bucura ... adika nu ai cum sa te bucuri ptr acest nemernic de antrenor depasit din toate directiile!
Eu nu am nimic cu el ca om, doar cu faptul ca e retardat sa-l joace pe Hagi doar in meciurile grele, nu alea care se pot castiga ca si cu Kosovo si in care absenta lu Hagi te costa, cum ne-a costat in acel meci. Dar cumva asa a facut si Ratzoi, zici ca-s retardati in serie.
Pe de alta parte meciul ala s-a jucat pe sistem polo, nu stiu cu ce te poate ajuta Hagi daca-l pui sa inoate fara sa-i dai si colac...
Dar m-a enervat faptul ca l-a bagat titular tot in meciul ala greu, cu Elvetia. Cumva numa asa se nimereste.
Culmea e ca a intrat Morutzan si-a rupt de-a dreptul, are momente cand e colosal, din pacate cred ca o data la 25 de meciuri.
Daca Morutzan nu era Beckham ieri, nici nu mai vorbeam de vreun Mihaila, era degeaba bagat in teren.
Si vice-versa e la fel de valabila, degeaba il ai pe Beckham daca nu-l ai pe unu ca Mihaila care sa se poata demarca si finaliza.
A fost ceva de vis ce i-a intrat acolo prostului de Pui de Iordanesc. Asa ceva vezi in sferturile de CL / CM, in nici un caz la Romania.
Dar e meritul lui ca i-a bagat in teren, chit ca nu cred ca nici in cel mai erotic vis al lui nu s-ar fi asteptat la asa ceva.
Last edited by Johnny D; 20th June 2023 at 10:49.
I know because I'M BOTH!
Tocmai,ca nu are.Are mult de lucrat la finalizare si control al balonului.
E insa un atlet iesit din comun pentru un fotbalist.Probabil ar fi facut cariera si intr-un sport mai onest dar mai prost platit.
Mari probleme cu accidnetarile insa,cum s-a vazut si aseara.Nu e facut pentru impacturi puternice,e ca un Audi TT,trebuie lasat sa alerge in voie.
Aseara Edi a aratat de ce voi va labiti la Delia si el a dat acolo.
In viata trebuie sa ai acel ceva ce doar 5 % au.
Sigur,nu trebuie sa fii urzica sa ai asta,voi nu stiti.
Edi va juca contraatac si acasa si in deplasare, ca sa functioneze ce vrea el, nu trebuie sa primesti gol.
Pana in prezent nu a reusit in nici un meci, in toate a primit gol.
Last edited by iulian_1976; 20th June 2023 at 11:06.
Gott würfelt nicht! Einstein.