Nedrept prieteni ...
Si-am facut 2-2!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nici eu, c-am pierdut pe Elvetia, aveam 1 solist.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Senzational antrenor, geniala tactica! **** Sumudica!
Ai de plm cât bulan am avut în meciul asta. La golul 2 i-a picat mingea în cap prostului de Pușcaș și de acolo am egalat. )
Bara Elveția în minutul 96.
Doua schimbări bune de tot Morutan și Mihăilă.
Mihaila asta are ceva talent
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Cea mai buna echipa din lume suntem. N-am jucat nimic si am scos egal. Va dati seama cand o sa începem sa si jucam?!
Minune, Mihaila presedinte.
Am avut bulan la greu, dar pana la urma rezultatul conteaza si norocul face parte din joc. Ne-ajuta si ca Belarus a batut Kosovo, desi asta e si un semn ca vor fi meciuri grele cu rusii albi.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Gott würfelt nicht! Einstein.
Daca nici acum, dupa boostul asta de moral, nu ne calificam, e jale. Elvetia va trebui sa joace pe bune in Israel si noi avem urmatorul meci acasa, contra Israelului. In toamna, teoretic, am putea merge la 7 puncte de Israel si sa fim 90% calificati din Septembrie. Mare meci urmatorul.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Ce curva e sportul asta. Bine, dupa Celtic -Messilona 1-0, orice e posibil, chiar și ca ai noștri să dea 2 goluri pe final de meci.
I know because I'M BOTH!
I know because I'M BOTH!
Slab sa fii noroc sa ai ! Incredibil ceea ce am asistat !
Extrem de nedrept rezultatul, si contrat istoriei noastre: noi luam gol pe final, nu dam !
De la 0-5, Iedi si ai lui au devenit eroi nationali !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Sa nu exageram. Nu este un meci la un turneu final, acolo ne bate si Albania.
Si nici macar la o calificare de mondial, acolo da, ar fi fost un 2-2 extrem de valoros pentru ca vanai primul loc, locul 2 nu te duce decat in pla. Asa, nu e prea mare lucru.
I know because I'M BOTH!
Minune dumnezeiasca, dar urmeaza un meci cu unii care au pile mai bune la doamne doamne. O sa ne iasa pe nas egalul asta.