Jalnic. Eu am ramas cu Elvetia aia spulberata de Portugalia. N-au nici o treaba ai nostri.. Personalitate zero de la portar la atacant. Macar sa-i scoata pe astia cu cartonase + Nedelcearu si sa intre Man, Baluta si Ticu.
Jalnic. Eu am ramas cu Elvetia aia spulberata de Portugalia. N-au nici o treaba ai nostri.. Personalitate zero de la portar la atacant. Macar sa-i scoata pe astia cu cartonase + Nedelcearu si sa intre Man, Baluta si Ticu.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Ba, eu va dau in scris ca Hagi cu ciutanii lui bate la orice ora nationala asta de fatalai a lui iedi. 26% posesie, mamica mea!
Bucurati-va de fotbal, nu o sa intalnim prea curand echipe de genul, macar sa stim unde este nivelul acestei nationale.
Gott würfelt nicht! Einstein.
La frica aratata, si dupa bulanul din Kosovo, merita baietii un 0-5 azi !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Cred ca terenul e de vinã. Nu putem sa ne facem jocul.![]()
Nici o schimbare la pauza, asta e deja futere de mama.![]()
cum plm reusesc baaa sarbi si croatii sa aibe asa echipe...
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
"""Doar medical putem iesi din acest sistem"" asta da comentaor! Tot Respectu!!
Între timp Andorra marcheazã și în Israel, asta dupã ce a marcat cu Elveția și Kosovo.
Despre ce vorbim?
Hai sa vorbim.
Cati jucatori straini joaca in campionatul sarb si croat? Vezi straini de doi lei cumparati cu sute de mii de euro acolo? Nu cred. Locurile in echipe sunt luate de juniori din tara lor. Isi formeaza generatii si baza de selectie.
La noi se falesc cu ce sume de bani cumpara alde borje valle si alti terminati vopsiti gen star la PSG![]()
Acolo sunt seriosi. Se gandesc deja la 2025-2026. La noi se gandesc la ce manele vor asculta in august anul asta![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ai sa razi daca auzi va atat in serbia cat si in croatia drepturile tv nu sunt asa mari ca la noi .. ai nici sponsorizarilw ! Atat serbia si croatia se bazeaza pe jucatori lor nu cumpara straini decat buni.. Dinamo Zagreb a mai avut straini buni gen Dani Olmo sau Eduardo! da unde sunt Olmo sau Eduardo in comparatie cu ce e la noi..
La cat bulan are familia asta parca vad ca dam un gol intamplator prin min 88 si pierdem la limita, apoi va intra tatuca cashcheta la tv care ne va explica ce aproape am fost de un rezultat mare datorita tacticii inteligente pusa in teren de pruncul iedi.
Am scapat de 3-0! We've beaten the odds!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!