E mai ofensiv ca taxu, care juca 6-3-1 la Rapid si a fost dat afara dupa cateva meciuri in care nu ajunsese la poarta
E mai ofensiv ca taxu, care juca 6-3-1 la Rapid si a fost dat afara dupa cateva meciuri in care nu ajunsese la poarta
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Hai ma ciorbica ce dracu ... asta e antrenor de astra giurgiu si de ceahlaul piatra neamt nu stiu pe ce principii a fost pus aici ..
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nu ma refer numai la antrenor, ci si la *****ii astia care-si spun fotbalisti.
Si cu Columbia am inceput mai greu, in 1994. Emil Gradinescu cosmetizand kakatul cu limba lui dulce
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
1-0, vreo 3 ne dau, nu cred ca fac exces, ca nu-s tarani.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Sistemul lui Iordanescu a tinut 28 de minute. Acum sa vedem cum egalam
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Cinci fundași și arătăm groaznic în apărare. Ajung aia în poziții de finalizare foarte usor.
Absolut jenant...meciul arata de parca ar juca Elvetia acasa cu San Marino...
Chiar ca suntem echipa de urna a 4-a spre a 5-a valorica...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
In afara de jocul de cap eu nu stiu ce vad astia la Dragusin. Cred ca si Chivu la varsta asta e mai rapid si mai precis decat baiatul asta.
Ce contraatac, din 3 pase au dat gol. Asta-i fotbal bai Iedi!
daca scap cu 4 sa ziceti mersi...
Doar baietii lui Simion Auraru ne mai salveaza...o petarda, o torta in capul cuiva si scapam cu un 3-0 la masa verde.
Trebuie totusi grija la golaveraj (goal average in franceza )
Eu stiu ca nu a reusit nici generatia de aur sa bata Elvetia...despre ce vorbim?!
Am ratat Euro 92 cu Elvetia, apoi am luat-o si la Mondialul din 94 , asa imi amintesc si rau de tot cu Hagi si tot tacamul.
Echipa noastra pare nepregatita, insa meciul este cursiv, placut ochiului
Last edited by iulian_1976; 19th June 2023 at 22:41.
Gott würfelt nicht! Einstein.