Si totusi umlintele de a fi driblat, mama, mama. N-am mai vazut de mult jucatori romani umiliti tehnic.
Si totusi umlintele de a fi driblat, mama, mama. N-am mai vazut de mult jucatori romani umiliti tehnic.
Jucatorii de tenis se impart in doua categorii, PETE SAMPRAS si restul.
Pai nici nu ai unde sa ii vezi, jucatorii romani nu joaca nicaieri. In strainatate, jucatorii romani de valoare sunt mai rari ca minereul de iridiu. In campionat, a venit un francez din liga a 6-a, Ghezali, a facut o fenta si au cazut toate prunele din jud Arges. Asta e nivelul. O tara de Lovini nenorociti, cea mai mare victorie a fost decizia dementa a varului de a anula kosovarilor un gol perfect valabil
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Hai sa o mai lasam cu jucatorii din strainatate. Contra, Radoi, Iordanescu jr au avut ei palarie de selectioneri ?
Gott würfelt nicht! Einstein.
Contra, da. A antrenat si in Primera, de ce sa nu aiba palarie? Bun la Petrolul, la Timisoara si sigur cel mai bun fotbalist dintre cei 3 Ce trebuia sa faca, sa rezolve ecuatia lui Einstein? Urmatorul, cu merite mixte, este Radoi. Care a avut performanta notabila la u21. Ultimul, un gunoi promovat pe nepotisme, n-are niciun merit, dar are sansa celei mai slabe grupe de calificare din istorie. Nu avem ce sa comparam, ca unii au intalnit Suedia, Serbia, Norvegia, Spania, iar altul joaca cu Kosovo si Israel.
Selectionerii Romaniei de succes Mircea Lucescu, Emerich Jenei, Iordanescu senior, Victor Piturca.
Voi nu vedeti ca toti astia au fost harsaiti de meciuri, au meciuri pana peste gat.
Au fost la limita sa o nimeresca cu Boloni...
Contra a antreat si getafe daca stau sa ma gandesdc hai sa zicem ca Radoi era crud pt postul asta .. dar aratatea asta de iedi iordanescu nu avea ce sa caute nici la u21 .. asta chiar nu a realizat absolut nimik in fotbal
Superficial ce descrii, un selectioner trebuie sa aiba o fiozofie de joc care a are un contur, joaca ceva anume.
Contra are un contur de joc ca antrenor, ce stil joaca ? Radoi ce joaca el pe unde a fost, ce filozofie? Dar Edi?
Antrenori care au o filozofie de joc, un contur ca joaca un sistem al lor sunt Sumudica, Petrescu, Hagi ii numesc doar pe cei care ar fi putut fi accesati.
Voi tot vorbiți de antrenori, ți se pare că antrenorul e problema naționalei? Am schimbat o grămadă de antrenori în ultimii 15 ani, rezultatele au fost aceleași. E clar că problemea e la jucători, avem numai gloabe de fotbaliști, nu ai ce sa selecționezi mai bun.
Fundași laterali nu avem de ani de zile, în atac jucam cu Pușcaș, care sare mingea din el ca din gard. Avem altul mai bun ca el? Nici vorbă, maxim la nivelul lui sunt toți, deci nu ai cu cine sa joci.
Atunci Edi este ok pentru nationala Romaniei, am inchis cazul
Pana acum, a avut curajul sa ne scape de marele decar Maxim, unicul capitan Chiriches si panarama aia de Nita care era vazut un inger pazitor de presa si opinia publica. Cicaldau, Fl. Tanase, Mitrita, Ivan sunt iar alte asa-zise vedete de cre o sa ne scape usor-usor. Atat Contra cat si Radoi, au insistat pei cei 3 de mai sus si au fost prommovati ca si liderii echipei.
Asta cu filozofia de joc, sistem, etc, sunt expirate in fotbalul modern, si in general in sportul de echipa de nivel inalt. In afara de fotbal, mai urmaresc, NHL, NBA, NFL si nici una distre competitii nu mai este ce a fost acum 10-15 ani. Pressingul, tempoul, cedarea deliberata a initiativei, improvizatiile sunt ceea ce stau la baza competitiilor de nivel inalt din ziua de azi. Pana si la Mondialul recent incheiat, Sania, Germania, Brazilia au venit cu stulurile proprii, au refuzat sa se adapteze din mers, si si-au furat-o. Germania a fost naucita in 10 minute in care japonezii au ridicat tempoul, Spania nu cred ca si-a creat vreo ocazie clara cu Marocul din cauza pressingului nebun, Croatia a improvizat cu Brazilia. In schimb, Argentina s-a cautat, s-a adaptat, a schimbat filozofia de la un meci la altul.
Jobul lui Edi e sa cearna, sa-si dea seama cu cine sa mergem inainte. La cate presiuni sunt din partea presei, patronilor, impresarilor, etc, trebuie sa fie foarte atent pe cine selectioneaza, ce atmosfera este la echipa si cum gestineaza caracterele puternice. Eu unul, felicit aceasta ultima selectie si nu mi-as mai dori sa-i mai vad la nationala pe cei enumerati mai sus: Chiriches, Nita, Maxim si tinuti cat mai departe de grup Mitrita, Ivan, Tanase, Cicaldau. Peposturile lor, avem jucatori mai valorosi si cu mai mult potential decat acestia. Nici pe Bancu sau Camora nu i-as mai lua. Avem baieti tineri si buni care vin din urma, si asta e principalul lor al selectionerului, de a-i selectiona.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Nu va suparati, explicati-mi si mie ce filozofie, ce sistem are Sumudica?
Iti pui problema asta doar cand privesti declaratiile lui, nu si ce antreneaza el.
Apropo Petrila era si acum rezerva in cazul ca nu venea Sumudica la CFR...
Tare pe fitness la degetul mijlociu. Practic, toata pregatirea din cantonament se bazeaza pe soliditatea degetului mijlociu, cu exercitii complexe cum sunt mersul fermierului si haulita da Triaj. Se antreneaza palma stanga semi-inchisa, in forma de O, iar cu mijlociul intri in deschizatura, dupa sistemul tehnico-tactic biela-manivela. Se repeta de cateva ori pe meci, miscare acompaniata de un suierat cu buzele tuguiate, de un spasm muscular facial, pe care se pot citi filosofii ca: mu.ie, pu.la.in.morti, bani pe jos, sa moara familia mea si, mai ales, mankameai zlobozu din paula.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Imi suna cunoscut numele, parca a jucat la Faru n-am idee.