View Poll Results: pronostic

Voters
5. You may not vote on this poll
  • victorie Romania

1 20.00%
  • egal

2 40.00%
  • victorie Kosovo

2 40.00%
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 64 to 84 of 100

Thread: Preliminarii CE 2024: Kosovo - ROMANIA 0-0

LAZIALE LazioRoma's Avatar
    Reputatie
    1
    fara pic de nostalgie impartasesc aceiasi parere cu tine nu doar la fotbal .. si in invayamant si in medicina .. in multe domenii

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Edi Iordanescu atat poate, pretentiile trebuie sa fie de Astra Giurgiu, nu poate juca mai mult decat ce stie el.

Meciul a fost perfect teren prost si VAR, totul a mers in favoarea lui 0:0, o fi util acest punct...
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    1
    da cum dracu sa il pui pe edi iordanescu antrenor?

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    dupa egalul din ghetoul albanez urmeaza umilinta cu elvetia, de la 3 in sus, ne dau cu terenul in cap .

Reputatie
    1
    nu cred ca o sa fie chiar umilinta ca nu isi bat capu cu noi dar ne bate de batut

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Gibonii pe care-i pupa-n cur ala din Galati si-au facut iar programul, baga-le-as ***** in inima!

Reputatie
    0
    fratilor, tre' sa acceptam ca am ajuns mici de tot, ca vom avea satisfactie si vom trau la intensitate maxima meciuri cu malta, andora sau kosovo

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by LazioRoma View Post
    nu cred ca o sa fie chiar umilinta ca nu isi bat capu cu noi dar ne bate de batut
    Cu Puscas o sa fie comedie in Elvetia, asa parnaee nu am vazut

Reputatie
    1
    intra alibec cu siguranta .. asa cretin nu poa sa fie sa intre tot in formula asta ...

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by iulian_1976 View Post
    Cu Puscas o sa fie comedie in Elvetia, asa parnaee nu am vazut
    avem un thread pe administrativ, perlele forumistilor, daca nu gresesc.
    las aici o perla a idiotului felix draghici de la postul lui felix: "trebuie sa lovim poarta ptr ca avem un puscas in fata"

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    CSM Resita si Ceahlaul Piatra au promovat in liga a 2-a. Daca doriti sa comentati...

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    CSM Resita si Ceahlaul Piatra au promovat in liga a 2-a. Daca doriti sa comentati...
    Noi discutam despre Gaz Metan:Astra aici

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Comentariu teve cacacios si ridicol, teren mizerabil de nivel satesc, la final erau plini de fericire iar egalul asta cu o echipa mica l-au vazut un cadou frumos de ziua lui Iedi.urat cadou, desi poate ca lui i-o fi placut.
    Ai nostri au incercat dar n-au putut ma mult. Si am avut noroc destul, kosovari stau bine pe teren si au avut cateva ocazii mari de gol.calificarea devine misiune grea, ca sa mai avem sanse trebuie cel putin un egal cu Elvetia.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaoltenia View Post
    avem un thread pe administrativ, perlele forumistilor, daca nu gresesc.
    las aici o perla a idiotului felix draghici de la postul lui felix: "trebuie sa lovim poarta ptr ca avem un puscas in fata"
    A fost o metafora bre

Edi spune ca am avut angajament

Rapidist!!!!! ronaldinho's Avatar
    Reputatie
    1
    Ce pana mea sunteti toti asa abatuti? Kosovo e o nationala de care o sa se mai auda si va furniza rezultate atat in preliminarille astea cat si in cele pentru Mondial. Absolut toti de la ei sunt sub 30 de ani si au timp sa se omogenizeze. La inceputul meciului, cam pana cand a iesit Camora, i-am cam tinut in jumatate lor, chiar daca noi am jucat cu un Puscas inexistent. Cred ca asta a fost si strategia lui Edi, sa treaca peste primele 20 de minute cand, se stie, gazdele preiau din entuziasmul tribunei si au acel forcing celebru de inceput de meci. Pana una alta, stam mult mai bine decat in precedentele campanii. Puteam sa fim egalati de Belarus si sa fi fost batuti de Kosovo. Remarcatii mei sunt Baluta, Dragusin, Moldovan si Hagi, cat a jucat. Eu simt ca in Elvetia nu vom pierde. Florinel Coman are o revansa de luat dupa figura slaba de azi, Ianis ar trebui sa intre pe postul lui Man. Eu, pe Man l-as reprofila fundas stanga chiar si la echipa de club. E de picior stang, are viteza, joaca deja de doi ani in Italia, deci le are si cu tactica. In fata, dintre Munteanu si Alibec, l-as alege pe Munteanu titular. Nu stiu de ce nu a fost pe foaia de joc, poate e ceva de natura interna, dar baiatul e super-oportunist, altruist si in mare forma. Faptul ca Fiorentina nu a decis sa-l imprumute si sezonul viitor spune ceva despre forma de lunga durata si potentialul lui. Sper sa trecem cu bine testul Elvetia si abia astept Europeanul de tineret sa vedem daca cei doi pusti de la Farul, Mazilu si Borza confirma. Daca sunt ce trebuie si trec si niste tururi de calificare in UCL su EL, cred ca vom avea o nationala mult mai buna in toamna, cand se vor da marile batalii acasa.
    HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Pai dacã cu Kosovo nu poți juca nimic, nici macar sa încerci sa legi câteva pase, sã te duci peste ei, vã dați seama ce o sa fie cu Elveția. Autobaza în 30 de m, dacã ajungem în careul lor de 5 ori în meci e mare lucru.

Reputatie
    0
    vorba lui mironica, ne a salvat kosoVARul

Reputatie
    1
    nu merita nici macar urmarite meciurile nationalei...

Reputatie
    0
    Am spus ca o sa urmaresc meciurile cu Kosovo, Elvetia sa vad nivelul echipei, astea sunt cele mai elocvente.

Kosovarii pasau, am vazut driblinguri, ocazii de gol doar terenul prost a fost inamicul lor

Romanii degajau cu portarul si pierdeau toate mingile, da toate le-au pierdut, se uita "Caschecheta" uluit.
    Am vazut o incursiune a lui Mihaila si acea nesmtire a lui Puscas nu a vrut sa-i paseze lui Coman, asta e antifotbal e gata baiatul, atat poate

Asta e tot meciul

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Gibonii pe care-i pupa-n cur ala din Galati si-au facut iar programul, baga-le-as ***** in inima!

In sfarsit cineva in Constanta mai putin placut decat Rapidul, ca sa ne lase pe noi in pace un pic.

Quote Originally Posted by LazioRoma View Post
    intra alibec cu siguranta .. asa cretin nu poa sa fie sa intre tot in formula asta ...
    Cretin a fost ca n-a jucat cu Hagi si Alibec intr-un meci in care puteai sa-l castigi.
    Si iarasi il bagi pe Hagi Jr. cu Germania cand nu ai cum scoate nimic, eu de-as fi Hagi Sr. l-as spulbera pe Iordanescu asta, cu tot cu taica-su cu tot.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    da am zis de la inceput ca e o mizerie de antrenor asta .. eu nu pot sa ma uit la echipa nationala doar din cauza lui ... Pai sumudica este de 10 ori peste cretinul asta ...