Avem mare noroc ca grupa e usoara.
Avem mare noroc ca grupa e usoara.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Asta nu vede ca Puscas a terminat benzina de vreo 10 minute?
Ce v-am zis ca daca nu intra Hagi in primele 15 minute.....
N-ai cu cine, doar panarame de antrenori are nationala.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
gata sau kkt pe ei .. impreuna cu Iedutzu lu tata ...
Prost sa fii, noroc ca esti.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Doamneee cum se bucura bosketarii nostri frate de zici ca au castigat meciu
Kosovo a dominat meciul, asa imi pare normal golul
... golul a fost fain
Gott würfelt nicht! Einstein.
Ce parnae de echipa Ce gol frumos a fost
daca tot n am recunoscut statul asta terorist, cu granite impuse de nato si (m)ue, po****t de tigani cocalari albaneji, ce ar fi fost daca nu ne prezentam in ghetoul asta infect? dar cu cine si cine? joiannis, ciolacu, ciuca, burleanu...
Iar il fura astia pe Dan Petrescu, penalty la Manea!
Hagi trebuie pus uitete ce selectiw face nemernicu asta ... ce crezi tu ca reprezinta el in vestiar!?
Ce bulan am avut cu acel VAR !
Hai ca am obtinut eroic acest 0-0 !
Acum avem 2 finale cu Israel ptr locul 2, unde orice e posibil.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Kosovarii meritau sa castige meciul, au pasat mai mult si 3 ocazii de gol si un gol anulat de VAR.
Terenul a fost in favoarea oaspetilor, Astra Giurgiu a scos un egal nemeritat la Medias...cu ajutorul arbitului.
Manea un nesimtit pentru simulare si Puscas parnaeeeee nu a putut alerga fara minge cu Mihaila in alergare
Pana la urma rămâne lupta în 3. Săptămâna viitoare Israel va face 7 puncte ca noi, iar Kosovo poate veni la 6 puncte. Totul se joacă în septembrie, când avem acasă cu Israel și Kosovo.