Avem mare noroc ca grupa e usoara.
Avem mare noroc ca grupa e usoara.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Asta nu vede ca Puscas a terminat benzina de vreo 10 minute?
Ce v-am zis ca daca nu intra Hagi in primele 15 minute.....
N-ai cu cine, doar panarame de antrenori are nationala.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
gata sau kkt pe ei .. impreuna cu Iedutzu lu tata ...
Prost sa fii, noroc ca esti.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Doamneee cum se bucura bosketarii nostri frate de zici ca au castigat meciu
Kosovo a dominat meciul, asa imi pare normal golul
... golul a fost fain![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Ce parnae de echipaCe gol frumos a fost
![]()
daca tot n am recunoscut statul asta terorist, cu granite impuse de nato si (m)ue, po****t de tigani cocalari albaneji, ce ar fi fost daca nu ne prezentam in ghetoul asta infect? dar cu cine si cine? joiannis, ciolacu, ciuca, burleanu...![]()
Iar il fura astia pe Dan Petrescu, penalty la Manea!![]()
Hagi trebuie pus uitete ce selectiw face nemernicu asta ... ce crezi tu ca reprezinta el in vestiar!?
Ce bulan am avut cu acel VAR !
Hai ca am obtinut eroic acest 0-0 !
Acum avem 2 finale cu Israel ptr locul 2, unde orice e posibil.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Kosovarii meritau sa castige meciul, au pasat mai mult si 3 ocazii de gol si un gol anulat de VAR.
Terenul a fost in favoarea oaspetilor, Astra Giurgiu a scos un egal nemeritat la Medias...cu ajutorul arbitului.
Manea un nesimtit pentru simulare si Puscas parnaeeeee nu a putut alerga fara minge cu Mihaila in alergare![]()
Pana la urma rămâne lupta în 3. Săptămâna viitoare Israel va face 7 puncte ca noi, iar Kosovo poate veni la 6 puncte. Totul se joacă în septembrie, când avem acasă cu Israel și Kosovo.