Asta-i valabila pt multi din echipa asta, nu numai pt Puscas. Sa-mi trag una, mi-e si rusine ca-mi pierd timpul uitandu-ma la amaratii astia.
Asta-i valabila pt multi din echipa asta, nu numai pt Puscas. Sa-mi trag una, mi-e si rusine ca-mi pierd timpul uitandu-ma la amaratii astia.
Un 0-0 văzut de pe Lună. Aia nu pot mai mult, noi ne mulțumim cu 1 punct.
Asa si eu un gunoi de nationala ...
Moldovan o interventie fantastica la un sut foarte bun!![]()
Nu la suturile foarte bune sunt emotii cu el, ci la alea slabe.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Pai noi nici măcar nu încercăm să jucăm ceva, mijlocul nu ține mingea aia deloc, nu construim nimic. Se merge pe ideea că e bun și egalul.
pai au venit la cersala .. pt un egal ce vrei sa incercam?
Daca nu intra Hagi in primul sfert de ora si Alibec cel tarziu in minutu 70, selectionerul ar trebui dat afara in seara asta!Nu ca n-ar avea nici o treaba, dar ar fi clar ca nu are.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Faceti abstractie de echipe si o sa fiti relaxati, sa spunem ca este Gaz Metan: Astra, Astra joaca in deplasare antrenor Edi Iordanescu
Romania joaca foarte slab, ceilalti Kosovo par ca domina meciul, voi nu stiti ca Astra joaca contraatacul ? !![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Sa dam un acatist online la Sfanta Demenză care i-a luat mintile lui Giresse. Edon Zhegrova, cel mai bun jucator de la Lille si logic ca si de la Kosovo :e inca rezerva.
Nu ma uit la meci, dar am vazut pe fleș 🤣
Pe terenul asta nu poti sa te bazezi pe ceva. Important e sa nu gafam in propriul careu, sa nu facem vreun penalty. Si sa ne tina bateriile pe final.
Cand am privit portarul Romaniei am spus ca este Balgradean, apoi mi-am dat seama ca e de la Rapid....
Portarul Rapidului cam gafeaza, o sa confirme ?![]()
Atat timp cat nu sunt suturi slabe, nu sunt emotii cu el.
Are palma setata pe hard, nu pe soft.![]()
I know because I'M BOTH!
Nu, repriza asta joaca in baltoaca.
Am vazut una la Puscas, cu Coman liber![]()
Meci de rahat, antrenor ratat, federatie de kkt, in schimb comentariul celor de la postul lui felix face toti banii, juri ca esti la neatza cu razvan si dany.
La cum arata terenul in ghetoul asta albanez cred ca ne indreptam spre un 0-0! Pa & pu si mooie GgB!![]()
cum plm va injuratii pe aici si oe stadioane avem """""rivalitati""""" noi ... si suntem vai de capu nostru un nivel semi profesionist ...
parca vad un ceahlaul - gloria bistrita undeva prin 98'
Dar vom juca la Euro... probabil.![]()
I know because I'M BOTH!