Calificarile incep de azi.
Discutiile despre sansele la trofeu de vineri incolo, dupa tragerea la sorti a tabloului principal.
Carlos Alcaraz
Novak Djokovic
Daniil Medvedev
Stefanos Tsitsipas
Holger Rune
Casper Ruud
Andrey Rublev
Jannik Sinner
Taylor Fritz
Felix Auger-Aliassime
Karen Khachanov
Frances Tiafoe
Hubert Hurkacz
Cameron Norrie
Borna Coric
Lorenzo Musetti
Pablo Carreno Busta
Alexander Zverev
Andy Murray
Altul, numiti-l!
Calificarile incep de azi.
Discutiile despre sansele la trofeu de vineri incolo, dupa tragerea la sorti a tabloului principal.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Ionel saracu, cam atat i-a fost.
L-a batut in primu tur unu din zona lui de clasament intr-o ora, de l-a lasat lat.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
A revenit Pui, si-a si batut un Machac cica favorit.![]()
Pui mai bate un chinezoid si trece mai departe in ultimul tur!
Hopa, deci nu avem final ntre Alcaraz și Nole.
Projected 2023 #RolandGarros quarter-finals (if seeds hold):
(1) Carlos Alcaraz v Stefanos Tsitsipas (5)
(3) Novak Djokovic v Andrey Rublev (7)
(6) Holger Rune v Casper Ruud (4)
(8) Jannik Sinner v Daniil Medvedev (2)
Va salut! Sunt nou aici si nu stiu scrie, dar invat.![]()
Last edited by Johnny D; 25th May 2023 at 22:45.
https://modnuesovetu.ru
A fost depșit de Medvedev dup Roma.
Partea a doua de tablou e foarte slab, zgura de la Paris e lent, nu l vd pe rus nici mcar n semifinale. Teoretic Rune e favorit la final, dar dincolo pe lng Alcaraz și Nole l mai avem și pe Tsitsipas, care chiar a avut ghinion maxim aici.
A progresat rusul mult, Roma e un fel de mini Roland Garros si l-a castigat.
Pui joaca cu Rodionov a 2-a oara la rand! Rodionov s-a calificat pe tablou ca LL.
Dupa ce Pui l-a batut in ultimul tur de calificari, au picat si-n primul tur de la RG.
N-am mai vazut asa ceva. Faz unica pe Univers.
._.
It has begun!![]()
Si a inceput bine, Ciocanov condus cu set si break de o broasca de teren. O broasca ce nu poate lovi agresiv nici macar cu prima serva, un fel de Radwanska masculin al francezilor.
Dar rusul e pe retardo-mode, joaca cum nu se poate mai prost tactic.![]()
Sa vedem cat mai dureaza gluma asta pana se trezeste.
Dureaza pana la 3-6 1-6 si la 1-2 40= plus scurta de minge de break ratata de Radwasnka cel francez.Si atunci au inceput sa-l doara gambele, altfel Ciocanov putea fi mancat 0-3 scurt. Prost sa fii, noroc ca esti.
![]()
Last edited by Johnny D; 28th May 2023 at 14:19.
Ciocanov face un meci de-a dreptul penibil, are game-uri cand rateaza retururi pe servicii cu 130 km/h, cate 3 ratari la retur pe game, ba in fileu, ba 2m afara. E absolut lamantabil cata nerozie poate produce in meciul asta. Broasca aia abia se tine pe picioare si el face un meci din fiecare game, ba ca e la serva, ba ca e la retur!![]()
Se pare ca nu-i plac francezii deloc la ei acasa, e de retinut treaba asta.![]()
Fun Fact: Acu 20 de ani, Pete Samprass era nr. 1 in istoria tenisului.
Azi Nadal are doar la Roland Garros atatea titluri cate a luat Samprass la toate GS-urile.![]()
Rublev de la set si break avans, pierde setul 2 si e condus cu break in setul 3.
Cum scapi de un tantalau, dai de altul.
Greu primul tur asta pentru o gramada de favoriti...
Culmea e ca la feminin nu sunt probleme, tampitii sunt doar in ATP...![]()
Fii atent cum pierde Stan de la 2-0 la seturi si 3 mingi la rand de dublu break in setul 3!![]()
Don Fabio da de pamant cu Aliassime 3-0.
Si normal, Aliassime a fost carpa totala in sezonul asta de zgura, italianul e versat.
Cu-n bagel incepe Alcaraz turneul.
Alcaraz bag frica n rivali la cum a nceput.
Oare se face iar de rs Thiem? De un an de zile e un juctor de CH, nimic nu mișc.
Deci daca pariezi pe Medvedev pe zgura, faci pe sistem nervos, nu se poate asa ceva.
Say-both = Spune-amandoi l-a avut in mana, pana la 6-4 in tiebreak-ul setului 2, cand a avut 2 mingi in mana sa faca 2-0 la seturi, a dat de pamant cu rusul. Si apoi a dat 2 drepte afara si un vole de la 1m peste fileu cu tot terenul liber, a simulat un smash si-a dat un vole ca un copil afara.N-ai mai vazut asa ceva de la Federer la Bucuresti pe zgura in Cupa Davis...
Haha, exact cum ma așteptam, Medvedev e praf și pulbere pe o zgur lent. l bate un juctor din calificri de nivel CH. Bine poate e și obosit, a jucat mult n ultimele luni, cele mai multe meciuri chiar.