Absolut.
Azi Inter a demonstrat ca a pregatit meciul serios. Stia ce avea de facut, jocul a fost clar si precis. Sigur ca au inchis la 2-0, dar asta e "talentul italian"
Milan a jucat stufos si contra vantului. Nu s-a vazut schema de joc ci mai degraba risipa inutila, nervi multi si putin fotbal.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Eu am pariat Inter nu pierde la 2 goluri.
Nici n-am apucat sa ma uit pe flashscore, ca deja mi-era iesit.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
ce imi plac lacrimile de milanist hahhaha
Oricum erau blestemati de cand a votat Leo cu ei.Ea pune blestemul pe tot ce alege.
Sa nu se prezinte numa cu tigaia.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Bun. La rece, dupa aproape 48 de ore, pot spune ca cea mai mare realizare e ca nu am incasat golul 3, desi trebuia sa fie scor de tenis aici.
Cu sau fara Leao, banca de rezerve arata cat de slab management a fost vara trecuta. Ai pretentii ca un jucator de 1.5m (Messias) sa iti faca diferenta in semifinala de UCL? In rest, un kakat vopsit luat din Belgia pe o galagie de bani, o eterna rezerva fara contract de la Liverpool si cativa plozi necopti adusi de la Primavera. Asta dupa ce ti-a plecat Kessie, mocca.
Daca Pioli avea cojones, il scotea pe Olivier din min 15. Evident ca a pregatit o **** meciul. Marti nu sper la nimic. Au ajuns dintr-o greseala in semifinale. Si da, n-au niciun Messi sau Mane, ci doar Messias si Rebic.
In care s-a demonstrat ca meciul Otelul _ Dinamo a fost superior calitativ celor doua semifinale , in care, vreo 3 reprize jumate, s-a jucat la superprudențÄ, profilaxie, apararea a fost cel mai bun atac.
Mi-a placut memoul cu Haaland care era robotul din Terminator langa Holding si roboțelul din Wall E langa Rudiger 🤣 Mai trebuie niste musaca, mai Haaland, niste ficat din pisda de rechin gatit de tac'tu.
Daca nu le taie 15 puncte inapoi hotilor de la iuventus, Milan si-a footoot tot sezonul. Inter napirlita de Bayern in grupe ajunge in finala...
Jucatorii de tenis se impart in doua categorii, PETE SAMPRAS si restul.
Echipa probabila din seara asta: Mike - Theo, Thiaw, Tomori, Calabria - Krunic, Tonali - Saelemaekers, Diaz, Leao - Giroud
Minuni au mai fost, rasturnari de asemenea In seara asta nu prea mai au ce pierde. Forza Milan!
Ce arbitru francez de merde, tot ce fluiera e in favoarea lui Milan...
granita la Orsova!
A vazut meciul tur si a zis sa faca dreptate
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Un pesegist fan Turpin, nimic nou sub soare, e ca si cum ne-am mira ca un dinamovist ar avea un poster cu fratii Burloiu...
granita la Orsova!
Greu pentru Milan sa intoarca doua goluri. De obicei trebuie 3 meciuri sa vezi atatea marcate in fotbalul italian
era misto sa dea milan un gol .. vedeam un meci mai aprins!
Meciul are 65 de minute intarziere, cat un personal Ghirova - Timisoara Nord respectabil. Credeti ca mai vine in seara asta sau dam pe snooker?
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Mi-a placut mult Giroud in astea 2 meciuri, daca jucam eu in locul lui cam tot aia era...
granita la Orsova!
Urat meci...pana si Otelul joaca mai spectaculos ca astia.
Bai cât noroc a avut Inter cu traseul asta. De-a dreptul șocant sa vezi ca Inzaghi ajunge într-o finală de CL.