oricine dadea gol ma bucuram .. da nu dzeko...
Giroud cerseste penalty
Frantuz milogue
granita la Orsova!
Nici nu a inceput meciul si deja 0-2 Milan - Inter !
Si imi sarise un interist in cap, cand am analizat meciul si am zis ca dupa orice logica (rezultate directe, lot etc) Inter este favorita, fapt confirmat acum !
Milan oricum ar fi fost umilita grav si de Real si de Man City in finala, dar ce imi pare rau este sezonul intern sacrificat degeaba in N meciuri cu De Ketelare, Origi etc...
Last edited by YoNuTzz; 10th May 2023 at 22:28.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
un gol daca da milanu se relanseaza tot!
se simte rau lipsa lui Leao de la milan ...
Arbitrul e interist de mic
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Cat de slabă e Milan. Meci de antrenament pentru Inter. Au avut bulan imens cu Napoli, altfel nu erau aici.
Last edited by YoNuTzz; 10th May 2023 at 22:48.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
De era pana si Rapidul din divizia B, aveau traseu mai greu.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Inter a avut mare noroc ca aia de la PSG nu stiu sa socoteasca si au lasat primul loc lui Benfica de prosti.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Bun, 2-0, ura si la gara!
Petarda meciului, evident un francez, Olivier Giroud
granita la Orsova!
Retur de foc pe Giuseppe Meazza pentru Milan. Mult mai dificil ca azi pe San Siro
Fricos și Inzaghi, la câte ocazii au avut puteau închide calificarea încă de azi. În a doua repriză au preferat să o frece degeaba. Așa nu știi ce zi prinde Milanul în retur, dacă deschid scorul, încă se joacă calificarea.