si cand da de un meci cu presiune o haleste cum a facut cu city..
si cand da de un meci cu presiune o haleste cum a facut cu city..
Johnny tot cu inecatii
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
E semifinala de UCL, si urmeaza si un adversar usor in finala
Cum e normal, au fost precaute cele 2 echipe.
Super executii ptr 2 super valori: Vini si Kevin !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Pai practic finala e cine castiga in retur, e campion.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Shitty are sanse mari, pana si azi a fost favorita.
I know because I'M BOTH!
Meci nul, practic se joacă o finală în retur. Fricos Ancelotti, dacă se ducea 15 minute la atac peste City, probabil mai marca o dată.
In retur se va juca la fel, Real va sta la cutie și va încerca pe contraatac.
Dificil de spus cine se va califica. Real cred ca pleaca cu sansa a doua in retur.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Un mister de ce Guardiola n-a facut nicio schimbare.. Silva a fost pamant tot meciul, Gündogan dupa pauza. N-am vazut alea primele 15 minute ale lui City, dar fara ele senzatia mea e ca Realul a pierdut doua puncte aici.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Last edited by atdi; 10th May 2023 at 01:40.
Istvan Kovacs: Nu văd niciun fel de ură interetnică. Văd doar ură față de sport în România. Am simțit că m-am întors în timp când am văzut bazinul Floreasca.
La noi toata lumea s-a saturat de Wenger si lipsa lui de schimbari inainte de minutu 75, si asta e unul din motivele pe care-l voiau pe Arteta out acu 2 ani, ca nu schimba decat tarziu. Acum stim de unde a invatat. Insa in ultima vreme s-a dezvatat de aceasta frica de schimbari in situatia in care meciul e pe muchie.
I know because I'M BOTH!
Hopa! Da ce-ai patit de te-ai trezit cu ei in gura?
Last edited by Johnny D; 10th May 2023 at 10:04.
I know because I'M BOTH!
am adormit ieri la 12 cu ei in gand deaia .. si mam trezit de dinineata cu ei in gura )
'te-i-ai!
Deci ce zici tu e ca se califica ori la penalty-uri, ori practic castiga meciul in Anglia, ca gol in deplasare nu se exista anymore.
Last edited by Johnny D; 10th May 2023 at 10:09.
I know because I'M BOTH!
Nici eu furaciosi nenorociti, gaunosi de bogatani ce sunt.
Cu alte cuvinte ambele echipe, dar Real Madrid e inegalabila-n domeniul asta.
Last edited by Johnny D; 10th May 2023 at 14:52.
I know because I'M BOTH!