Luam in considerare ideea ca voi nu sunteti miliardarii care sunteti,conduceti Urus si aveti miliarde.Stim ca asa sunteti.
Dar...sa zicem ca nu e asa si vreti si voi sa iesiti in fata.Sa faceti 20-70 k pe luna.
Ati face pasul?
Da normal,sunt sarakie
Nu,am bani deja(sanchi)
Luam in considerare ideea ca voi nu sunteti miliardarii care sunteti,conduceti Urus si aveti miliarde.Stim ca asa sunteti.
Dar...sa zicem ca nu e asa si vreti si voi sa iesiti in fata.Sa faceti 20-70 k pe luna.
Ati face pasul?
Tu crezi ca toate fomistele fac banii aia? Majoritatea câștiga câteva sute de dolari pe lună maxim.
Ca să faci sumele alea trebuie sa fii bombă, să ai conținut de calitate, să știi să te promovezi, timp, etc.
Si bineinteles, sa ai acces facil la aeroport care are curse de Dubai, unde s-o trimiti la fumat basini de arabi.
De acolo vin de fapt banii, Onlyfans e doar o platforma prin care curvele sa-si gaseasca clienti.
Era un articol cu o clujeanca care facea Dubaiul la fumat, n-am inventat eu.
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
Bineinteles ca nu toate fac sumele alea,dar e relativ usor sa faci 2-3-4 k pe luna din nimic.
Trebuie putin lucrat si investit la inceput sa cresti.
Si totusi,nu ai raspuns.
1. Tre sa ai o femeie prima data in viata ta.
2. Tre sa nu vomite lumea cand se utia la ea.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Inca tot singur, Ionele?
Paul nu se pune.
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
Singur nu pe veci, doar pana la moarte.
Si Paul m-a parasit, tare-mi pare ca nu pentru ceva mai bun.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Tu glumesti dar mie-mi pare rau de el, cine stie prin ce shantz a murit.Avea si el un locshor de forum amarat pe care sa mai uite de probleme si nici atat nu i-au lasat.
![]()
Tu ti-ai pune femeia sa faca onlyfans ?
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Femeia si masina nu o dau
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Pai :
1.nu le ai oricum
2.oricum nu le "dai".
Pune is ea poze si videouri sexy nu se arde cu altul.Eventual face content tot cu tine.
Bine,repet,asta inseamna sa ai o femeie care arata bine nu cazul tau.
Pai de unde stii tu ca nu am o femeie care sa arate bine ? Sau mai multe femei spre exemplu.
Nu ti-ai pierde vremea pe forum, cu toti loser-ii.![]()
Probabil.![]()