AC Milan - Napoli in sferturi![]()
AC Milan
Napoli
AC Milan - Napoli in sferturi![]()
Si ca sa fie unghiuta mare in gat, castigatoarea va juca impotriva lui Inter sau Benfica![]()
Lejer Napoli aici, după care e favorită și cu Benfica în semifinale. Șansă uriașă pentru Napoli sa facă finală de UCL.
Astea-s calculele pe hartie. Nu cred ca vor avea meci usor napoletanii.
Ce s-a ***** Uefa pe bogatii cu nume.
Halucinanta tragerea as spune: una din Inter, Benfica, Milan sau Napoli face finala. Incredibil asa ceva....
Mai greu ptr Milan cu returul la Napoli, dar acolo in Italia orice e posibil.
55% Napoli
45% Milan
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Ăsta, plm, e un meci. Aici se tine cu Milan pt suporteri si cu Napoli pt fotbal. Cred ca Milan poate sa ii testeze. Napoli e o trupa prea flamboaianta ca sa mai joace tactic 🤣 Cheliosu' de la Milan sa faca tactică frumoasa, ca sa fie bine. Daca poate. Stati umpic sa vedem ce e cu acest Thiaw, ca pana acum nu a fost testat decat de ageamii. Daca face fața aici il cumpar si eu la manager 🤣
Atunci sa castige Napoli trofeul sa aducem o bucurie napoletanilor![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Meci foarte usor pt Napoli, cel mai usor adversar posibil.
Ce bulan pe ei la tragerea la sorti! Favoriti cu Benfica pentru finala! Bravo lor!
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Pizza sau friptura de vitel?
Bine ca se elimina o italiana aici. Nu mai ai loc de ei prin UCL![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.