Cu o victorie treceti pe locul 4 si ajutati Farul.
Dar nu cred ca renuntati la blat. Jocurile sunt deja facute in momentul in care vorbim![]()
Cu o victorie treceti pe locul 4 si ajutati Farul.
Dar nu cred ca renuntati la blat. Jocurile sunt deja facute in momentul in care vorbim![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ce gras este Markovici impresionant![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Egal bun pentru Farul și CFR.
E sambata seara si inca n-a venit comunicatul. Blat clar in conditiile astea. Rapid va fi curva CFR-ului in playofful asta.![]()
Alb-visinii la putere.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Pai daca noi intre noi stabilim cine ia titlul.![]()
Echipele sunt foarte slabe...ce blaturi visati.
Rapid castiga campionatul daca bate astazi, e chestie de stare, nu este pe fotbal![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Da, daca castiga azi mi-e frica ca nu se mai opresc din victorii pana dupa finala cl de la anul.
Daca bate Sepsi azi mi-e teama ca Rapizii termina pe un glorios loc 6.
Sunt curioasa cu cine tine Johnny in seara asta, visinii 1 sau visinii doi?
mercedese, te faci ca ploua cu ling(o)uri de cupru?![]()
Bine bre, ca sa nu zici ca-s bulangiu, iti doresc sa bata si tunarii si corsicanii.
Sper sa-ti iasa.
De 2-3 ori pe play off mai nimerim sa tinem la fel.![]()
Vreau sa rectific un pic procentajele.
Visinii 2 99%
Visinii 1 1%
Egalul -0%
Procentajele precedente le-am pus pentru ca suntem slabi. Nu ca as vrea eu sa pierdem.
Last edited by Johnny D; 19th March 2023 at 16:20.
Ce ocazii Sepsi! Blat si aici.![]()
Sa le fie rusine!![]()
Cate penale au cerut fecebesistii etapa asta? 4-5? Asta e țara milogilor, la ce sa te astepti altceva? Faze căcăcioase, romanesti, fotbal cu bigudiuri si tampoane in cur. Va curge cu vlogging pe Dunare, putintica rabdare sa se activeze Sergi milogu' si amiba memelușa. Si, stati, ca nu a jucat Rapidu', sa vedeti acolo hemoragie de comunicate! O sa consume Lascareasca tot puietul de frasin din parcul Chitila.
PS. Da, buna faza cu recamierul Markovici dribland la poporeni pana a facut parkinson la gleznă. Atata suplețe si tehnica doar mamaia mai avea, cand muta bufetul de bucatarie sa mature sub el.
Am uitat, cu asta trebuia sa incep: gooooool Maziluuuu! Ia sa il caut si eu pe feisbuc 🤣