God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Astazi, F16 au fost primu' 11 si cele 5 schimbari de la Rapid 🤣
Hai bai Mutule, nu te hlinzi cu gura pana la urechi!
Ai inceput play off-ul pe 5, l-ai terminat pe 5!
Ai inceput fara cupa, l-ai terminat fara cupa!
Demisia!
![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Dati ma Ctrl +F16 Delete, in **** mea, ca sunteti de râsul țarii 🤣
Sa vina Europa!
Sa vina Skiller-borg cu 5 de meci!![]()
Stai ca pana atunci a venit Rapedu.![]()
Frumoasa seara, traiasca baiatul de la Betano care a stabilit cota 10 pt eliminare directa.![]()
A dat Radaslavescu un sut, 800 de mii de euro in viu, am crezut ca e incaltat cu pantofi cu ciucurei de la Gregorio Rizzo 🤣
Un mic regret, ca nu le-au dat salatiera de argint fecebeseului. Cine dadea pe gigi si nu stia ce se intampla, credea ca e rejucarea unui vis, meciul de cupa davis cu Sua 🤣
De-i bateam pe Craiova cu om in plus, nu ne-am fi bucurat de asa 5 bucati date in deplasare. Ca si-asa suntem praf in deplasare, noroc c-am dat peste vicemuce astia, echipa lu MeMel.![]()
Sa dai 5 fcbs-ului o sa aiba cota 1.01 in campionatul urmator. De fapt, nici mai trebuie jucat, pariul va fi taparit din oficiu pe bilet, ca un gest de curtoazie al caselor se pariuri 🤣
Bai, ce rau imi pare, se termina campionatul tocmai cand isi intrase Giulestiul in mana!
Cel mai mult o sa imi lipseasca comunicatele cu aromă de salcâm, care devenisera un fel de Procesul vișiniu al etapei.
Stai sa inceapa transferurile, sa vezi atunci comunicate!
bai da ciudat ca nu si au facut apartitia otelarii pe aici dupa promovare....
S-au speriat dupa meciul asta, si-au dat seama ca antrenorul lor era beat cand zicea ca se bate la play off.![]()
Pregatesc echipa aia care se va bate la titlu peste 2-3 ani.![]()
Anu viitor.
Ai retinut?
Ca eu am retinut.![]()
Lasa-l pe Dorinel, am stabilit ca e posibil sa fi consumat ceva. Era un galatean pe forum care zicea ca Dorinel face echipa de titlu in urmatorii 2 ani. Probabil ca au baut aceeasi apa, din Dunare.
Oho, am castigat ceva de centenar: Du Gagici golgeterul Romaniei!![]()