God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Nu se gaseste nici un rapidist experimentat care sa taie nocturna in Gruia inca o data?![]()
joaca bine fcsb!
Libera La LAZIO !
Un egal meritat ar fi, de-aia zic.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Mortii lor cu final de meci cu tot...![]()
Petrescu mare idiot. Am știut ca asa face, intra cu autobaza și se mulțumește și cu un egal. Mă bucur totuși ca a luat o mwie. Joacă fotbal ba idiotule!
Domnu' instalator, fa-le bre o oferta la amaratii aia pt niste panouri solare si niste pompe de caldura, sa le mearga si lor degivrarea aia cum trebuie.
Singurul regret al etapei, ca nu a fost cutremur la turci si cand a jucat fcbs finala cupei corendon 😪
L-a facut mare Yeboah pe Tampitean, baiatul care a luat 10 de la Silkeborg. Si iar au explodat vidanjele si cotele de transferuri. Bineinteles ca Dan trebuie sa mai ia macar 7-8 de alde Krasniqi, care si aseara a fost bun, dar nu suficient.
Dr fiecare data cand face Crevedia o faza imi aduc aminte de Pîrțu, care l-a pierdut gratis pe acest jucator. Ocazie cu care bruma lui de expertiză la fotbal s-a dus pe pulă mai bine o ascultam pe nevasta-sa, care se pricepe chiar mai bine.
Un lucru bun, si-a inchis obloanele emisiunea de lins pe scrot a proarenei wecesebiste, unde afoni si melteni ca ioana clisma, ninonică si alti martalogi au dus țucalul echipei poporului. Chiar o emisiune de căcat. In conditiile cand Romania chiar nu are standard, astia reuseau sa fie mereu un pas mai jos, in inima cîcatului. Si asta timp de 10 ani, incredibil 🤮
Bravo' lu' Rapidpentru, mi se pare, faza golului 2, care a fost o lucratura interesanta si, sper, premeditata. Se pare ca Rapid are pe teava si un fundas exceptional, ma rog, Cristi Ignat, care se spune ca va fi mare, macar la nivelul lui Niklas Sule. Deocamdata se considera ca e mic, nu e inca copt, ca deh, asa e la noi cu mentalitatea.
Dar, cand joaca bine, Rapidul arata bineUn 433 desenat limpede, o echipa de perspectiva pana nu ii vinde Sucu pe toti. Apropo, ca se intreba Ciorbi de ce vinde Rapid asa ieftin. Pai, pt ca lumea e deja in garda de la teapa cu Rares Ilie 🤣 Sefer ala e chiar slab, la Rapid toti sunt mai buni ca Sefer. Toti din meciul cu Voluntari. E si asta un reper 🤣
Ignat nu a jucat mai deloc,unde l-ai vazut ca sa-ti faci o parere de el?
Ce penalty a făcut circarul de Arlauskis.![]()
Domn' instalator, sa va aud, a fost penalty? Intre penalty-ul Sibiului si cel al baietilor din camp, pe care l-ati alege ca fiind corect acordat?
Bai nene, la ce a jucat Craiolguta in prima repriza as fi zis fara probleme ca-i blat...dar dupa ce am patit etapa trecuta, mai bine tac din gura.![]()
Nu e blat. Asa ar arata si Barcelona daca ar fi antrenata de o mizerie cum e acest nea coe.
Traducere: n-am vazut meciul si nu suport nici Farul, nici Craiova clone.![]()
Desi, prin comparatie cu WCSB sunt echipe adorabile.![]()
Ups, se pare ca baietii de la Ovidiu vor primi drept de joc in cupele europene...nasol moment pt bucurestence.
Acum imi dau seama ca Borza e copia relativ fidela, oricum pe acolo, a exceptionalului Josh Doig, de la Verona. De ultimul vom mai auzi, cu siguranta, e un left wing back cum numai fotbalul britanic poate slefui in academii. Il vad jucand la echipe coioase si atunci o sa va aduceti aminte sa beti o bere in cinstea mea 🤣 Sper ca si de Borza sa mai auzim. De Pitu, deja nu mai stim nimic. Se duce si ăsta la Lausanne? 🤣