Am uitat de Paul și Brooskby care l-a făcut azi pachet pe Ruud.
Novac Djokovic
Rafael Nadal
Casper Ruud
Stefanos Tsitsipas
Daniil Medvedev
Andrey Rublev
Taylor Fritz
Alexander Zverev
Holger Rune
Hubert Hurkacz
Cameron Norrie
Matteo Berrettini
Pablo Carreno-Busta
Jannik Sinner
Frances Tiafoe
Marin Cilic
Karen Khachanov
Nick Kyrgios
Sebastian Korda
Altul, numiti-l!
Am uitat de Paul și Brooskby care l-a făcut azi pachet pe Ruud.
Super al 2 lea meci la rand pentru Murray!!! A batut 2 jucatori buni, Berettini si Kokinakis!!! Mi-era dor sa il vad pe britanic asa in forma!
Revenire de la 2-0 la seturi și 5-2 pentru Cockinakis, după al doilea cel mai lung meci din istorie la AO, 5h45'. Meciul s-a terminat la 4 dimineața în Australia. Formidabil joacă Murray, a și făcut punctul turneului și unul dintre cele mai tari puncte din tenis pe care le-am văzut, probabil l-a văzut deja toată lumea.
Ce Choke master e Korda asta. Pacat ca altfel are joc de top
2-0 Korda la seturi...acum e 50:50
3-0 Korda...in sfarsit o victorie pe inaltimea jocului sau
Cateva choke-uri in setul 1 si 3 dar a reusit sa revina de fiecare data. In rest, l-a dominat clar pe Medvedev. Loveste curat, elegant si precis (pictand des liniile) de pe linia de fund...cu jocul asta si pe Nadal l-ar face pe hard (cum trebuia sa fie la Miami).
Last edited by Lucian86; 20th January 2023 at 15:38.
A jucat bine americanul.
Dar cât de mult s-a dezintegrat jocul rusului într-un an de zile. Iese din top 10, deși în august era lider mondial.
Serviciul e dezastru acum, pai acum 2 ani cu greu puteai sa obții mingi de break, acum își pierde serviciul cu oricine. Plus că nu mai are incisivitatea aia de a închide punctele, nu mai produce winnere. Pare ca joaca la așteptare tot timpul, iar cu unul ca Korda care ataca și joacă decisiv, normal ca nu ai șanse.
S-a deschis mult partea asta, as zice ca Tsitsipas cu Korda vor juca semifinala.
Finala Tsitsipas - Djokovic 6-7 4-6 6-7.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Ce țăran e spaniolul ala de Bautista. Murray joacă în scaun cu rotile și ii da winner după winner. Ireal de slab și prost spaniolul. Dacă era fresh Murray îl bătea 6-2,6-2,6-1, ceva de genul asta.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Sinner face meciuri colosale în GS dar nu reușește sa le câștige. A pierdut în 5 seturi cu Nole la Wimbledon, cu Alcaraz la US Open de la minge de meci și acum cu Tsitsipas. Avea o șansă mare să ajungă în finală.
Nu leagă jocul încă, are momente când dispare din meci, multe greșeli, cedează seturi aiurea. Sper sa câștige un GS cât de repede, dar trebuie sa fie mai constant.
Incredibil meci intre Rublev si Rune, cei 2 R au oferit cred meciul turneului!
Rasturnarile de situatii au fost incredibile, de la 2-1 la seturi Rublev, la 5-2 in decisiv Rune!
In tiebreak decisiv Rune a avut 5-0 si 7-3, s-a facut 7-9 6p la rand pt rus si a castigat Rublev cu 9-11!![]()
Și cum a câștiga, o minge cu fileul. Păcat de Rune, cred ca avea șanse mai bune cu Nole. Dar e tânăr, trebuie sa învețe din meciurile astea, nu are voie sa le piardă.
Ce glumă de jucător e peretele ala de Minaur.Îl omoară Nole cum l-a omorât și Nadal acum câțiva ani tot la AO, lăsându-i 5 gameuri.
Ma degraba austriac
Problema lui Sinner e fizica in opinia mea. Are lovituri extrem de tehnice si cand cade fizic, incepe sa faca multe greseli. In setul 5 cu Tsitsipas a fost chiar foarte slab fata de setul precedent lovind la 70% din capacitatea obisnuita.
Trebuie sa invete sa-si gestioneze deci conditia fizica. Chiar si cand esti obosit, trebuie sa gasesti energii de undeva sau alte solutii.
Djokovic il rupe De Minaur (nu suport sa-l vad pe asta).
In mod normal Novak il bate 3-0 pe Rublev dar un Novak putin accidentat nu sunt chiar atat de sigur. Rublev e limitat dar constant si daca il freaca pe Novak prea mult e posibil sa cedeze pana la urma.
Nu are nimic Nole, a zis azi ca se simte bine, nu a fost nimic serios. Incredibil ce traseu ușor a prins anul asta pana în finală. Practic Rublev e singurul jucător decent întâlnit pana în finală. Acolo singurul care ii poate pune probleme e Tsitsipas.
Păcat ca nu a putut veni Alcaraz. El era singurul cu șanse reale sa îl bată pe sârb acum.
Sarbul va fi GOAT in ciuda furtului mizerabil al australienilor si americanilor ce si-au batut joc de el ca de ultimul imigrant. Dar sarbul se va razbuna, incepand de acum! Asa cum am stabilit inainte de turneu.
A zis bine Fritz intr-un tweet...cam 80% dintre jucatori joaca accidentati...unora (ca Rafa si Novak) le place sa dramatizeze putin
Incredibil cât de mare e diferența între Nole și restul din top 10. Ala la 36 de ani ii mănâncă de vii pe toți aia mai tineri.
Îl va distruge și pe Paul în semifinale.