Levi Simeon Davis (24 de ani), un juctor de rugby din Anglia, este dat disprut de o sptmn, n Barcelona. n octombrie, un alt juctor de rugby, australianul Liam Hampson, a fost dat disprut timp de cteva zile, ulterior fiind gsit mort.


n prezent juctor la Worthing RFC, din Liga a 4-a englez, și fost concurent la X Factor Anglia (2019), Levi Devis este disprut de o sptmn, potrivit Marca.

Presa din Spania anunț c sportivul a fost vzut ultima dat ntr-un bar, din zona Las Ramblas


Al doilea juctor de rugby care dispare n Barcelona
Fostul su club, Bath Rugby, a anunțat pe Twitter dispariția lui Devis, cernd sprijinul autoritților și al locuitorilor.


„Eu și familia suntem disperați. Vrem s știm dac Levi e bine. Levi, te rog s ne cauți. Dac cineva știe ceva despre el, s ne contacteze. Nimeni nu știe nimic de el din 29 octombrie”, a spus mama lui Levi Davis pentru The Sun.

Levi Devis a devenit cunoscut n Mare Britanie dup ce n 2019 a participat la X Factor, iar n 2020 a fost concurent la o emisiune de ntlniri. Tot n 2020, a devenit primul juctor profesionist din Marea Britanie care a mrturisit c este bisexual.

Recent, n octombrie, Liam Hampson a fost gsit decedat n Barcelona. Acesta a fost dat disprut și gsit dup cteva zile decedat n apropierea unui club. Polițiștii au spus c aceasta a murit n circumstanțe stranii, dup ce ar fi czut de la o nlțime de 10 metri.