Simplu, pt ca nu tin, la fel cum nu am tinut nici cu echipa de acum 2 ani. Ti-am zis, o singura echipa in viata asta.
Am vazut. CFR - Rapid 0-1, laser Spadacio sub transversala. Dar n-ai fost pe forum cand am postat de 2 ori treaba asta. Ca erai cu neoptii la pescuit. Doar eu am sarit in sus la golul ala, ca eram in tribuna CFR-ului si toti s-au uitat la mine ca la felul 3. Eu de colo: da-va dreku ca oricum voi luati titlu la 2 ani si in anul dintre nu prindeti nici locu 5. Acu e anu din mijloc, noi macar cu victoria asta prindem Europa.![]()
Si atunci de ce ai zis ca nu tii cu echipa asta?
Rapid ai facut permutarile cerebralo-emotionale, la aproape 180 de grade.![]()
How can one differentiate good guys from bad guys in this day and age?
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Simplu, pt ca nu tin, la fel cum nu am tinut nici cu echipa de acum 2 ani. Ti-am zis, o singura echipa in viata asta.
Si care e echipa aia cu care ai tinut?![]()
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Aia care s-a desfiintat in 2016.
Last edited by Johnny D; 4th December 2022 at 20:53.
pasarica alba n cioc, subtirica la mijloc/fcR![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Pai avem accidentati, dar lasa ca revin ei si mai si cumparam ceva in iarna langa.![]()
Nici pe ăștia sa nu ii bați? E groasa treaba pentru Rapid. Sepsi care e prima sub linie e la doar 6 puncte în spatele Rapidului. Cu jocul asta nu prinde play-offul Rapid.
Cred ca suntem in asentimentul iubitorilor de fotbal daca spunem ca Rapid chiar joacă de căcat si are un antrenor de căcat. Dam gol si apoi jucam la 0-0, tactica preferata a panaramei de Mutu. Daca nu avea suporterii, cu jocul asta Rapid facea jumatate din punctele Mioveniului. Vojtus, jucator de nivel liga 3 Gibraltar, cinste cui l-a adus la Rapid 😊
Perfect de acord cu tine, cu exceptia faptului ca-n prima repriza am mai incercat sa dam golul 2 de vreo 2 ori.
Insa in a 2-a am fost catastrofe, fotbal de Liga a 2-a spre a 3-a.
Formalitate pana vă sar fcbs si Craiova lui Rațoi, asa mizerabila cum e ea. Pt fotbal, ideal ar fi sa o faca si Sepsi. Ba chiar si U Cluj, in cupă, sa invatati sa jucati fotbal. O propaganda proasta facuta meciurilor cu Dortmund si Fiorentina, exact tichia care ii trebuia chelului.
Van der Vaart se muta in Giulesti, cu nevasta lui, Estevana Polmans, care a semnat cu echipa de handbal Rapid. Ar fi o idee buna transferul acestui jucator, mai prost ca Emmers nu are cum sa fie. Am vazut un sut la Emmers, am crezut ca e reclama la programul Rabla. Totusi, nu mi-am dat seama daca i-a zburat rotula sau era mingea. Bah, e incredibil, de unde **** mea aduceti toate gloabele astea, ma?![]()
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Macar nu facem 3-3 de la 3-0 cu echipa de Liga 3.![]()
E pla, ai dat-o in fotbal botswanez acum 🤣
Vezi va Slobo a fost la doua minute de promovare anul trecut. Dinamo e retrogradata de 3 ani, dar nu i s-a permis sa mearga la treaba ei 🤣
Last edited by Johnny D; 6th December 2022 at 23:42.
Dupa Ana Prodan, judetul Dolj propune alta zeita a tacticii de futbol. Doamna Silvia Pirtzu.
Bah, mi-e dor de Simona Marinescu![]()
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții