Se poate si mai rau.![]()
Se poate si mai rau.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Barcelona fara Gavi si Pedri e de nivelul lui Hermannstadtsau mai rau as putea spune, cam de nivelul lui psg
![]()
Manchester is RED!![]()
Daca te uiti prin mls gasesti vreo 40 de Gavi si Pedri, doar ca ei nu sunt vopsiti si acceptati in acest cerc asazis select de wonderkizi care n-au realizat nimic pana acum. Dar costa cat trimisul in spatiu al unei navete spatiale. Pai, pe ce? Ce au facut baietii astia la mondial, in cupele europene? Au batut pe cineva? Nu cred. Incep sa imi pierd respectul pt camp Spaniei daca asa arata liderul autoritar 🧐 iar echipa de pe locul 2 face zob gegentactika marelui Kloppo.
Cum a batut penalty-ul labagiul ăsta de Prostănovski, bleah! Ce lipsă antologica de coae. S-a dus impleticit, i s-au inmuiat oasele de la atata flex, am crezut ca face fractura de ligament incrucisat 🤮
Bravo, respect Ten Haag, Te-en poula mea, Varza!
Mai e rost sa vorbim de penalty la francezi?
Devine regula ca atunci cand se ajunge la penalty francezii pierd. Nationala, echipe de club etc, toti zic ca e loterie deci nu prepara nimic. Bravo. Imbecilitate dovedita.
Daca e loterie atunci sa zicem ca statistic ar fi cam 50% victorii si 50% infrangeri. Doar ca avem 100% infrangeri de ani buni de zile.
La Rennes s-a vazut clar cum portarul ucrainian era antrenat sa plonjeze repede pe dreapta sau sa anticipeze bine pe stanga in timp ce Mandanda incerca cu norocul tot felul de scheme. Jucatorii ucrainieni trageau perfect in timp ce francezii pareau ca executa pt prima oara un penalty.
Monaco la fel.
Asta e mentalitatea in fotbalul francez, clar. Sunt toti depasiti de subiect, incompetenti, dogmatici, loseri. Daca nu au Platini, Zidane sau acum Mbappe, nu concep sa castige un meci important.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ai facut o analiza corecta.
Strict pe acest caz, Sahtar a jucat la penalty-uridin min 1, neexistand vreo concurența intre Mandanda si Trubin. Daca se ajungea acolo erau din start un 90-10 sanse pt ukraini.
Renu'a demonstrat ca nu are coae sa joace, au si ei un portar f talentat, Alemdar Dogan Sa joci cu mosul ala de 37 de ani n-are nicio logica. Arata cat de idiot poti sa fii.