Cat ghinion pentru Real! Totuși un mare avantaj sa ai returul acasă, sezonul trecut Real a trecut de PSG, Chelsea și City cu returul pe Bernabeu.
Cat ghinion pentru Real! Totuși un mare avantaj sa ai returul acasă, sezonul trecut Real a trecut de PSG, Chelsea și City cu returul pe Bernabeu.
Razbunarea unui Klopp prea mare!![]()
How can one differentiate good guys from bad guys in this day and age?
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Tot Real se califica
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
I-am vazut in campionat, i-au batut Lagones si Peronas din ligile a 4-a si a 5-a.
How can one differentiate good guys from bad guys in this day and age?
I think good guys don't know what they deserve, while bad guys think they deserve everything.
Acum in noiembrie.
Sa vedem ce va fi in februarie 2023...![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Inca o sansa de revansa pentru Klopp dar Ancelotti a avut ac de cojocul sau. O dubla mansa echilibrata. Cred ca Real va trece mai departe pana la urma.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Liverpul trebuie sa isi steargă mucii cu dosul palmei, apoi sa faca treaba de care n-a fost in stare anul trecut. Cred ca va fi cantecul de lebada al cormoranilor 🤣