If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Si te miri ca nu castigati CL in veci, pai la el e carnaval cand voi aveti meciuri eliminatorii.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Liverpool nu are mijloc sezonul ăsta. Nu mai pot face pressing, par o echipă rupta în doua.
Da, nu a dat penalty la 2-3 si imediat au marcat aia, a viciat un pic rezultatul dar in rest a fost magnifique...
Tu si Ionica sunteti campioni la perle pe thd-ul asta, ala a zis ca nu se pune nimeni cu englezii...
Bine, cu zalauanul eram obisnuiti, el e un fel de Mbappe la capitolul "perlele forumistilor"...![]()
granita la Orsova!
Mda, echipa de mijlocul clasamentului. Dezamagit total.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Klopp începe cu 4 atacanți: Jota, Salah, Gakpo și Nunez. Va ieși măcel, acum sa vedem cine pe cine omoară!
F slaba incercarea de revenire esuata evident a lui Liverpool. Ce sezon slab pe toate cele 4 planuri.
Ma bucur ca cele 2 echipe mari ce nu si-au castigat grupele: Liverpool si PSG, au picat cu capi de serie grei si au iesit !
Invatare de minte sa iti castigi grupa.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Liverpool e modestă în deplasare sezonul ăsta. Totuși mă așteptam să joace ceva seara asta. Prea buna și Real.
Doamne, ce mizerie de meci! Si cand te gandesti ca asta a fost finala de anul trecut 🤮 Marea ekipa a lui Liverpul a murit urât, ca ultimul boschetar de sub podul calicilor. E jalnic sa te prezinti asa in CL, doar nu esti Spurs si Frankfurt.
Pai da.![]()