Pai au fost peste ei Pistolare, au avut vreo 7 suturi pe poarta si 95% din meci s-a jucat in ultimii 40m polonez. Dar sunt aia de un bulanism infect de nu-i adevarat in tot turneul asta. Nu vrea sa intre mingea in poarta lor nicicum.
Pai au fost peste ei Pistolare, au avut vreo 7 suturi pe poarta si 95% din meci s-a jucat in ultimii 40m polonez. Dar sunt aia de un bulanism infect de nu-i adevarat in tot turneul asta. Nu vrea sa intre mingea in poarta lor nicicum.
Nu e des cand sunt de acord cu Pushcashel dar acuma da.
Insa nu cred ca bulanul va tine o vesnicie de data asta, le va veni Messi de hac cumva.
Last edited by Johnny D; 30th November 2022 at 23:31.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Era și cazul. Sa vedem ce știu acum cu mingea polonezii.
E bine asa. La un moment dat doream ca Franta sa pice cu Argentina in optimi dar din ce am vazut in prima repriza, mai bine nu![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Zis si facut.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Gol și Mexic. Dacă mai dă un gol Mexic și Polonia mai ia unul, atunci e egalitate perfecta între Polonia și Mexic. Sunt curios cine se califică atunci.
Ce gol a putut sa dea Mexicul!
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
2-0 Mexic ! Incepe sa fie panica pentru Polonia !
Tb sa nu mai ia galbene, ca sunt sanse sa mai ia 1 gol de la Argentina![]()
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Zis si facut.![]()
Cred ca Polonia ia valiza asta seara. Vom avea optimi Franta - Mexic.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Mexic ii calare pe sauditii, greu de crezut că nu mai dau o boabă.
Sauditii au facut socul cu Argentina...si apoi dubla infrangere lejera chiar...
Si cred ca identic va face si Japonia...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Mexic spectacol 3-0, pa Polonia.![]()
Sau nu, gol anulat.
Ce mizerie de echipa Polonia...parca-mi da o lacrima ca n-am fost si noi, ne era la indemana sa jucam la fel de *****.
Si sauditii aia i-au calificat pe polonezi. Mda.
Echipa primitiva merge mai departe.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Incredibil cum au rezistat sauditii. O grămadă de ocazii Mexic. Totuși pierd calificarea pe mâna lor, au jucat agresiv toate meciurile, prea multe faulturi inutile.
Polonezii si-au facut treaba ! Nu au luat golul 3 si nici nu au luat galbene !
Mexic nu a mai dat golul 3 !
Noi daca eram in locul polonezilor, ori luam 3-0 de la Argentina in min 96, ori facea Mexic 3-0 in 97 =))
Asa ca Bravo Polonia ptr calificare !
Polonia isi egaleaza performanta din 1986, ultima oara cand se califica in optimi CM. Dar de fapt se fac 40 de ani de cand Polonia a avut cea mai buna echipa din istoria lor. Azi sunt foarte departe ca nivel.