Prea mult ratam, trebuia sa fie cel putin 5-0... sper sa nu ne coste ratarile astea.
Prea mult ratam, trebuia sa fie cel putin 5-0... sper sa nu ne coste ratarile astea.
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
Ce apărare slabă are Fulham. Meci ușor pentru Arsenal.
D-aia ziceam ca ne trebuie golul 3 si am rezolvat.
3-0 scurt. Bun. Pacat ca n-am dat gol la faza aia de 3-0 fotbal pe calculator cand Xhaka a lasat mingea cu 1-2 imediat, ceva de vis. City nu stie d-astea.![]()
Acum trebuie sa dam macar 6 sa ne apropiem de Cheaty la golaveraj.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Robinson ala e din alt film. Practic joacă in 10 Fulham.
Casemiro a mai luat un roșu și va rata următoarele 4 meciuri.
Super. Eu il antrenez pe Bazunu la manager, sper sa nu ia gol 😊
Saka e singurul de la mijloc in sus care n-a fost prea bun azi, exact ca si joi.
Are deja vreo 4-5 meciuri la rand in care n-a jucat prea bine.
Am zis de joi ca trebuie sa-i fie acordat minim 1 meci pauza.
Acum c-a revenit Jesus cred ca poate sta pe tusa cu Sporting, poate si cu Palace.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Am vrut 6 bucati dar am uitat ca noi rar jucam 2 reprize senzationale, si in general in fotbal rar se joaca 2 reprize la fel.Un 4-0 ar fi bun.
![]()
Trebuia sa dam vreo 5 in prima repriza, faza aia cu Xhaka dummy si apoi 1-2 a fost Dumnezeu. Pacat ca lui ii trebuie preluare in loc de finalizare singur cu porkaru.
Gabi Jesus is back!![]()
Jesus is back, thank you God! 2nd coming!![]()
A avut o ocazie mare, pacat ca n-a dat gol, era un Gabriel hat-trick, toti 3 ar fi marcat!
Last edited by Johnny D; 12th March 2023 at 17:53.
Spursenham.![]()
Newcastle si Brighton sunt pe urme.![]()
Ca sa nu mai spunem de Burnley si Sfeffield.
Jenant Potter. Sa nu poți bate acasă o echipă preistorica ca Everton. Kouliably e jalon acolo în apărare la 45 de ani.
După 27 de etape sa ai +1 la golaveraj... Incredibil!
Conference League. Greu si ala.![]()
Nu terminati peste Brighton anu asta, am zis.
Nici peste Brentford și Fulham. Locurile 10-11.
La retrogradare e o bătălie incredibilă sezonul ăsta. Sunt 9 echipe în 4 puncte. Oricine poate retrograda, chiar și Palace care acum e pe 12
Deci fiti atenti la asta:
Southampton, ultima clasata din PL, n-a mai dat 3 goluri intr-un meci de PL din 9 februarie 2022 cand au batut pe Spurs cu 3-2!![]()
Last edited by Johnny D; 19th March 2023 at 00:14.
Lightwork.![]()