Ce a facut, ce nu a facut Edi a retrogradat echipa![]()
Ce a facut, ce nu a facut Edi a retrogradat echipa![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Nu este PDSR-ul la putere?![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Ce bine jucam de la pauza, de cand stim ca este amical! Ejti nebu'n!?![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
I-am rupt! La anul facem show cu Luxemburg, Feroe și Letonia.
O victorie e o victorie. E asa de rar incat trebuie apreciat![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Echipa Bosiniei a fost sanctionata de UEFA pentru spectatorii care au facut remarci rasiale la adresa jucatorilor romani dar nu si impotriva fratilor muntenegrini, primiti cu aplauze. A propos, in meciul cu Finlanda echipa Muntenegrului a avut grija sa ia rosu inca din minutul 17 la meciul acasa cu Finlanda care a castigat cu 2-0, cu doua goluri rapide in min 47 si 53, salvandu-se astfel. Restul se stie, Romania este echipa de grupa C, mediocra, antrenata de antrenori precum jucatorii. Cat despre federatie...numai de bine.
Last edited by miril; 27th September 2022 at 00:43.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
Daca avem BULAN si ne pica o grupa cu Bulgaria Feroe si Gibraltar, avem o sansa sa promovam in B
Dar doar asa...
Ca daca ai ghinion si iti pica in C o grupa cu Kosovo, Macedonia/Slovacia, ramai in C mult si bine haha
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Dintre toti vecinii tot cu sarbii ne avem mai bine. S-au suparat pe noi cand am sanctionat interventia NATO. In privat ma am foarte bine cu colegii sarbi, avem multe in comun si simpatia inca exista. Pe vremea Iugoslaviei la un meci de baraj la Campionatul European pe natiuni, in 1972, am jucat meci de baraj cu Ungaria la Belgrad. Tot stadionul a tinut cu noi dar din pacate am pierdut cu 2-1 gol in minutul 87.
https://www.youtube.com/watch?v=fho7ekdT1ug
Last edited by miril; 27th September 2022 at 10:34.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie
FCSB este acronimul Puºcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum ºi cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certaþi cu legea, infractori de drept comun. Cei care susþin aceastã echipã par ºi ei alcãtuiþi din aceeaºi plãmadã.
Hai Steaua, tiganii Romaniei.![]()