Luni, 26 septembrie, ora 21:45, stadion Giulești (București):
Luni, 26 septembrie, ora 21:45, stadion Giulești (București):
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Edi Iordanescu este ca si reconfirmat ca selectioner, atitudinea si mesajul a fost clar.
Edi ar fi facut urat de tot, victimizari etc in cazul ca nu avea ceva in spate, asa proceda el la echipe in Liga1 cand nu avea "spate".
Probabil politicul are un rol important in promovarea lui, in 2023 FRF va cauta un selectioner, nu cred in Edi Iordanescu ca antrenor al echipei nationale.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Batem si noi ca astia vin in concediu, deja promovati in liga superioara.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
#test
vai de pl noastra daca mai punem suflet ptr nationala asta de mercenari, ciuca batailor. doar cine nu vrea nu ne bate, suntem la coada europei, mici si prosti...![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Daca intra sutul lui Stanciu acolo, Neymar i se spunea de acum![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
var_dump("test");
Daca intra sutul lui Källman acolo din 7 metri, Mbappé i se spunea de acum![]()
Din 7 metri? I se spunea Tanase![]()
Bine ca nu te-ai facut...croitor.
Linia careului mic este chiar mai mic de 6 metri chibitii spun 6 metri, profesionistii...spun 5.5 metri
Mda.
Deci demonstrezi ca am dreptate
Unde e diferenta intre cele doua ca distanta?
Stiu in Franta rdv-urile la oftamolog sunt...greu de luat.
Tanasez al tau este pe linia careului 6 metri, Mbappé a dat din 7 metri.
...ai nevoie de postari, este...mort forumul ?!![]()
Azi Bosnia nu vrea, ca vine in concediu.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
au venit doar cu rezerve !
Libera La LAZIO !
cine transmite meciul ?
Libera La LAZIO !
fac ceva pe meciul lor. de vazut ungaria cu macaronarii sau hanglia cu jermanik.
bosketarii isi fac iar numaru !
Libera La LAZIO !
Last edited by Johnny D; 26th September 2022 at 22:01.
da imi spune cineva de unde ura asta pe bosniaci?
Edi Iordanescu pare sa fi semnat pana in 2023 ?!![]()