Cred ca e vacant postul de ofiter de presa...te bagi?![]()
Cred ca e vacant postul de ofiter de presa...te bagi?![]()
Cat mai rezista ba în libertate țăranul ala de la Botoșani? Încă un blat ordinar azi cotă 6. Ciobanul a trimis acolo echipa de juniori din liga a 3-a, iar blatistul i-a dat meciul și asa.
Sferturile de finala se vor disputa pe 5 aprilie, dupa cum urmeaza:
Sepsi Sfântu Gheorghe – CS Mioveni;
CFR Cluj – FC Argeş;
Hermannstadt – Universitatea Cluj;
UTA Arad – U Craiova 1948.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ba baiete, zici ca-i programat de Hagi meciul asta, asa de bine pica!![]()
Inca o data, sange si eliminari!![]()
Pt o intrare ca a lui Camora labagiul ala de Coltescu l-a eliminat pe Borza in min 3 contra CFR-ului la Cta.
televizat, de cine?
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Winter is coming in Constanța. Asa se spunea odata, ca doar atunci e a constantenilor 😀
Ciorbica, nu uita ca eu am scris de Mladinovici ca e un arbitru care lasa jocul, mediocru, dar corect 😀
Am luat gg si over aici. Ce e drept, nu am avut timp sa le pritocesc, executate din incheietura 🤣
Doamneeeeee ce japca pe fata bai frateee le da astia 6 puncte in capionat si ei le da in cupa....
Nu e nici un aranjament, daca era ceva isi menaja jucatorii pt meciul cu Rapid. Petrescu e all in, dar asta e nivelul clujenilor la ora asta. Eu am zis ca e posibil sa rateze Europa anul asta.
Dario, pe digi 1.
ditamai blatu ciorbica.. o le mai ia 3 puncte in campionat
bai frate, cred ca am probleme cu telefonul, reusii acum o conexiune si nu mi cred ochiu, 2-0 ptr pepsi si min 40
multam faristule!![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Sepsi 2-0 cu penalty ratat și eliminare la CFR. Adio trofeu sezonul ăsta pentru milog.
Fugi de aici, nu dai o posibila ultima sansa de a juca in Europa pe 3 puncte care e posibil sa nu te mai ajute cu nimic. In fine, vedem altfel fotbalul.
Buna si eliminarea lui Burca, daca se intampla o minune si se ajunge in prelungiri ar fi perfect.![]()
adio cupe europene daca GgB le ia fata. mooie GgB!
gigi trage cu ei 100% nu ii haleste neam acum si craiova sa isi apere corect sansele...
ooops, cred ca gresesc in privinta kvsc! dupa un popas in julesti rezolvat de cei doi horatiu, favorul trebuie intors, urmeaza pepsi _kvsc in campionat.
sa asteptam finalul daca ati prins ce r de prins!
au si jucator elininat![]()
in seara asta un singur meci conteaza: Arsenal - City![]()
si ionel il asteapta cu mare interes ma gandesc![]()
pe bordeianu nu l vad terminand meciul pe teren.
O zi a trecut de cand l-am laudat pe Mladinovici, ca a si iesit la rampa imbecilul. Gol anat de pomana Mutei, penalty gratuit pt boci 🤮
Re-ci-tal Vasile Dîncu. Multumim timache, multumim baieti.
*anulat. **** in el de forum, puneti-i ba niste butoane de edit!