claudia & armin tine o doamne pe regina ca sa mi cumpar limuzina...
claudia & armin tine o doamne pe regina ca sa mi cumpar limuzina...
Deci Becali o sa vorbeasca 10 ani de acum
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
intreb ptr un precen ...m'aita, in tribune se aude cumva STEAAAAUA, STEAUA BUCURESTI sau STEAUA SUNTEM NOI, STEAUA SUNTEM NOI
d nul Andrei, nea gigi daca prinde anii reginei cu siguranta face cancer in gat
Last edited by delaoltenia; 8th September 2022 at 22:48.
Eu am auzit "Lupta Steaua, Lupta Steaua..."
... ca pe vremuri
Becali? Nu ma intereseaza ... sincer
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
la paris ai semnalul bruiat. nea gigi nu uita, lupta pentru tara ta
despre meci, am impresia ca englejii astia au intrat in depresie dupa moartea reginei.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Nu joc pentru că antrenorul e naționalist și îl preferă în locul meu pe un olandez, unul van Nistelrooy”, spunea Mugur Radu Gușatu în 1997, întrebat de jurnaliștii români de ce nu prinde primul 11 la Heerenveen.
Asta e ca jiji =))
ScaccaMacca nu ar lua trialul la FCU Craiova, ar fi rezerva eterna a lui George Ganea. Nu am mai vazut asa jucator slab la West Ham de pe vremea lui Raducioiu.
am impresia ca te ai diluat in marea familie ieuropeana, U(E)RSS tara ta este una singura pe tot globul pamantesc, ROMANIA, ROMANIA!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Au fost doua penalty-uri pt englezi, arbitrul francez nu poate trece peste ranchina marunta dintre cele doua popoare vecine. Scarboase simularile gunoaielor cordea si companio, le doresc si lor o ruptura reala de 45, sa se duca si dupa Lizaveta, eventual 👍
Furati rau fecesebistii, de acelasi muist care i-a furat pe CFR cu Young Boys acum doi ani.
Last edited by JJ; 8th September 2022 at 23:41.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
"ranchina" sa faci cadou 11m ptr fault in atac da' vorba aia cu strugurii amarui ...sau, delaoltenia zicere, indiferent de rezultat, dinam0 este de kkt !
Hahaha, in fine se trage apa dupa aceasta mi-ze-ri-e numita fcbs 🤣🤣🤣
Cand a dat cu Viking penalty, citez din Ninonica: nu stim de ce a dat, dar e bine ca a dat 🤣 Acum puneti sublerul, fiti patrioti 👍
eu rămân la părerea mea ca nu au accelerat... au jucat la minimum posibil westham
Am vazut dup-aia, stream-ul prost.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Chiar si fara stream stim ca fcbs nu poate pierde decat prin 🤣 ghinion si albitraj.
E clar ca mai trebuie amanate 5 meciuri dupa risipa asta de simulari, milogeli si lacrimi de minotaur.