Tur 18/08
retur 25/08
Tur 18/08
retur 25/08
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Daca te scoate berea de Shiva, te lasi de fotbal, Ratzoi!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Am văzut pe sarite meciurile lor cu Lugano. Sunt o echipa eficienta, nu le trebuie multe șanse ca să marcheze, și au o apărare solida.
Dar lu Craiova le trebuie 7 ocazii pana sa marcheze un gol.
Dar isi creaza de 8 ori mai multe ocazii. Avantaj... Ratzoi.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Tur-retur pe muchie de cutit, israelienii au crescut ca nivel, nu m-ar mira chiar sa se califice.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Nu se califica clonele.
Jucatorii de tenis se impart in doua categorii, PETE SAMPRAS si restul.
craiova se califica aici..
Libera La LAZIO !
Aici da, e evident, de aici mai departe nu se stie.
I know because I'M BOTH!
Se decide in retur cred ca Beer Sheva are prima sansa.
Gott würfelt nicht! Einstein.
I-a ingropat Papp ! Nu s-a mai facut de ras Craiova anul asta precum in ultimele 2 sez, dar slabe sanse sa se califice in Israel.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
De ce? A dominat copios Craiova, e singura echipa romaneasca care 🙃 a jucat fotbal in aceste tururi preliminare. E un egal scos miraculos de oaspeti, n-am vazut niciun argument pt a fi socotiti favoriti. Ok, poate au un iq superior, nu au in echipa idioti ca acest Papp.
papp, nepapp, sunt singurii care au jucat cu cineva in seara asta.
...si au jucat!
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Sincer mie mi s-a parut penalty acum in min. 79.. Bine ca nu a dat.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Hai bre si voi! Sa fie 3 din 3!
Ivan a avut golul in varful bocancului...
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Ante Pulifrici.
I know because I'M BOTH!
Au umplut-o de sange, idiotii.
I know because I'M BOTH!
prosti si astia
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
CE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL! A la Dybala!
Hai sa-mi bag ****.
Ne indreptam la lovituri de departajare. Cine are oo si sanje-n instalatie merge mai departe.
Da, pe relantiuri.
I know because I'M BOTH!