tur: joi 18/08
retur: joi 25/08
tur: joi 18/08
retur: joi 25/08
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Dintre toate, parca CFR a cazut cu singura echipa cu nume cat de cat.
Dar cu returul acasa nu are voie sa nu se califice.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
ii televizeaza careva pe melci?
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Probabil digi 2, dar mi se pare ca si media ar trebui sa nu mai incurajeze cu atatia bani antifotbalul campioanei. Echipa asta trebuie boicotata, carantinata, urmarita daca isi ia tratamentul, altfel e un cancer pt fotbal. Cu tot respectul pt ceea ce a reusit in superliga 🤣
Gresit Cea mai tare este Be'er Sheva. Ce nume, ca nu joaca numele. Doua echipe cu lot de 30 de milioane joaca impotriva unora de 4 ori mai slabe, maribor si viking. Craiova, in schimb, are cel mai echilibrat meci din seara asta. Sa speram ca macar doua sunt eliminate 🤣
Clasic al 3-lea 0-0 în deplasare plus acel 1-1 cu andorezii. Cea mai scârboasa echipă e asta a fricosului Petrescu. Asta și cu o echipa de liga a 5-a, tot la 0-0 joacă.
Singura echipa ce are sanse sa intre intr-o grupa de Conference, asta este nivelul actual al fotbalului romanesc.
Gott würfelt nicht! Einstein.
CFR ar tb sa aiba cota 1.5 la scor corect 0-0 in deplasare
Dar 90% vor fi singurii care vor intra in slaba Conference League...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Sa speram ca nu. Desi, sincer, n-ar deranja pe nimeni, pt ca n-ar sti nimeni cand joaca, unde, pentru ce, ce face echipa asta.
"no, no, no, no! NO!!!" sa o parafrazez pe stimabila margaret hilda thatcher.
aceasta echipa nu trebuie ignorata: toata lumea are nevoie de un slow event, in aceasta lume agitata
serios acum... cancerul, mai ales in faza de metastaza, este muuuuuult mai spectaculos decat jocul echipei mele. deci sa nu comparam cancerul cu un soap opera.
este absolut hidos acest anti-sport, aceasta bataie de joc in retina celor din tribune, sau pe pixelii televizoarelor.
demult, dar chiar demult, n-am mai vazut asa ceva. pana si maica-mea, d-zeu sa-o ierte, se distra mai bine la tanar si nelinistit.
dar, macar a jucat o echipa. un club de fotbal.
nu un avorton juridic pe care comentatorii se "transpirau" sa precizeze, din minut in minut "pe-atunci se numea steaua".
de rusine pt echipa mea nici nu voiam sa postez, dar imi crestea o tumora maligna pe buricul degetelor daca nu scriam ultima fraza.
absolut jenant acest trust numit protv.
haules baules. las fierbinti e "la" top!
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Mariboru joaca la Cluj mai petrescian ca Petrescu. Ce, credea ca el a inventat autobaza?
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Hai cu încă un 0-0 obosit marca Petrescu.
Cum de n-a intrat capul ala bre...
Conduc franarii, felicitari ptr calificare!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!! Foarfeca!
Superb gol! La ce joc mizerabil are CFR, va avea acceasi soarta ca sezonul trecut, adică nu va bate pe nimeni în grupe.
Cu sForcepsul...
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Clasicul cinism a lui CFR: 1-0 in dubla cu Soligorsk, 1-0 in dubla cu Maribor.
Mult succes in grupe
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
CFR ar fi putut castiga cu 3-0 daca ati vazut meciul. Sigur, multe ratari.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Te cred pe cuvant. Eu nu le citesc, le scriu si atat
I know because I'M BOTH!