Tur 4/08
retur 11/08
Sepsi
Djurgarden
Tur 4/08
retur 11/08
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Stim cu totii ca echipele din Suedia sunt slabe, doar Elfsborg e un nume renumit care a intrat in folclor. Sepsi are 99% sanse de calificare pt ca Giugarden (cum spune suporterul român) a terminat abia pe 3. Are multi suedeji, antrenor suedej, suporteri suedej, nimic special. 5-0 pt Pepszi.
Acum doi ani CFR i-a batut. E in stare și Sepsi?
Pai, da. Nu asa am zis? In Ștocolm sunt doo ekipe, Hammarby si Aik. Astia sunt un fel de Fepa 74 Birlad, ii eliminam sigur. N-ai cum sa pierzi cu suedeji, decat daca esti Rapid sau Dinamo. Fcsb i-a batut pe Gothenburg fara probleme, sa vezi ce le face Bergodi.
Din ce am impresia, CFR a eliminat-o pe AIK, nu pe Djurgarden
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
number one
Nu nu, au jucat cu ăștia în 2020 când se juca doar o manșă pentru calificare. Turul 3 Europa League. A fost 1-0 pentru CFR în deplasare.
Am mai zis, sunt lideri în Suedia, par o echipă mult mai buna acum
Da, dar sunt din Suedia.
Noi nu faceam misto de Suedia?
Nu am batut noi pe Rasunda cu golul lui Camataru?
Ma rog, de atunci ne-au tot pisat in cur, dar noi am respuns cu memo tuturor provocarilor.
Ce s-a schimbat acum?
Noi, campioni europeni si mondiali la facut memo-uri cu gaozul, pe feisbuc.
Nu sunt nici macar campionii Suediei.
Prada usoara.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Ce greșeli în apărare. Au rezolvat rapid calificarea suedezii. Chiar au avut ghinion la tragerea la sorti Sepsi.
Mda.
S-a rezolvat si problema asta.
Sa-i fut! Am pus ca nu pierd la 2 goluri ultimii mei bani!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Umilinta mare sa te elimine o echipa din Suedia. Daca era una din Kazahstan sau Albania mai ziceam, dar asa...
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
La astia nu gasesc nici un stream.. Cred ca i-am cam supraapreciat pe astia ai lui Bergodi.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Au dat si ei gol, saracii. Atat s-a putut, poate ai subestimat pe Djurgarden mai degraba.
I know because I'M BOTH!
Nu a fost penalty
S-a dus Sepsi
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Era dusa demult, important e ca a revenit Craiova.
Clone.
I know because I'M BOTH!
Mare harmalaie pe forum, doar tu si cu mine am ramas.
I know because I'M BOTH!
Stii Bancu cu 3-0?
indiscutabil, cel mai tare adversar intalnit de noi in faza asta.
voiam sa zic "de echipele romanesti", dar conform hingherului, era o exprimare gresita.
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!