Tur 4/08
retur 11/08
Tur 4/08
retur 11/08
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
nimic de consemnat aici, doar speranta sa se schimbe omul de la echipa caruia vestiarul i-a intros spatele.
in rest, sper salvarea de la retrogradare, la niste sisteme de irigatii pe ogoarele patriei,caci ploaie din cuc de cerb de aur si interzicerea masinilor electrice in lume.
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Va udrez (vorba presedintelui Basescu) succes in lupta de la retrogradare si, ca in ultimii ani, sper sa o faceti de pe locul 1 E cel mai bine pt România.
Nu am mai deschis atatea thd pe EuROpa din 2017
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Sunt ultima echipa din Belarus ramasa in cursa. Deci Clujul ar trebui sa treaca lejer.
Pe de alta parte au batut acum 3 ani pe niște danezi de care nu auzise nimeni (Esbjerg), ceea ce clujenii n-au reusit anul trecut.
Vad ca Steaua Rosie nu sta la discutii cu pionicii aia.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Pai, nu a stat la discutii nici cu kfr, daramite cu piunezele lui Stropiță. Ce dreacu', sarbii puteau juca 3 meciuri legate impotriva cam pioanei, au iesit de pe teren mirosind a apa de parfum, asa cum au venit la stadion.
Mircea isi face treaba, 1-0. La jumate din varsta lui, multi antrenori romani deseneaza cu creionul chimic scheme tactice involuntare pe la talk-shit-uri de sport. Ce dreacu sa mai vorbim, legend 👍
PS. Io nu stiu cum n-ai auzit despre Esbjerg. Echipa de prima liga daneza, nu vine din Patagonia, totusi 🤔 Atitudinea asta ma astept sa o vad la fecesebisti, te rog sa iti revii 🤣
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
CFR se face de ras si in Armenia, si in Andorra, si acum si in pseudo-Belarus-Turcia lol
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Rezultat normal pentru bursuc, nu cumva sa riște el și sa atace. Va juca și la Cluj la 0-0 mai mult ca sigur. Atât știe bursucul.
Deci 0-0,1-1 și 0-0 pentru CFR în deplasare în Europa. Apoi vrem puncte la coeficient...
Eu nu vreau A fost o seara superba. Pacat de sincopa de aseara, desi stiam ca Hungayria Streda e cea mai slaba si o sa-i iasa pe cur tot nou-haul pompat de Orban.
Asta e campioana Romaniei, daca suntem o natie de căcat care nu poate scoate macar o echipa mai buna, o data la 5 ani. 4 echipe se bat contra Clujului, an de an, si mereu o iau in pisdă. Pana cand Fekali nu va atasa Rapid, Craiova, Uta, Arges si U Cluj, sa aiba un nr triplu de slugi, cauzasii astia din Popesti o sa faca istorie cu Dunaiska si Saburtalo, in ovatiile las cretinilor 🤣
Mai putin chinuit decat ma asteptam, nu i-au urcat soligorkezii astia chiar pe garduri la final. Ar fi putut fi chiar si 2-0.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
vai de capul nostru.
nici nu vreau sa stiu cu cine jucam in pleiof.
din '85, de cand urmaresc echipa asta, indiferent de divizie, n-am vazut asa fotbal trist.
nici la macelul suferit in gruia impotriva celor de la medias n-am vazut asa vestiar trist.
mno...in fine.
sa asteptam noua trilogie al lu' tetea peter jackson, sau eclipsa totala de soare din 13 iulie 2075. noi sa fim sanatosi.
si nemuritori precum iliescu!
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
O calificare e o calificare. Deci sa destupam Tokaji sau Champagne
Nu credeam ca FCSB se va califica
aici discutam de cfr
pan' la calificare e mult pana departe, cu voia preacuviosului din pipera
Vorbim de ce vrea muschiul forumului
Da, felicitari tuturor.
Si sincer nu credeam ca avem 3-3 calificati. Eu pariam doar pe FCSB
eu m am lasat de sportul asta, a paria la pariuri.
doar un scurt punct de vedere al unui ilustru necunoscut, sustinator al echipei din liga 1, vremelnic numita fc fcsb, STEAUA BUCURESTI ptr cunoscatori. atentie, dear delaparis, STEAUA este acolo unde sunt suporterii, in seara asta au fost 42.457 de motive pentru care noi suntem STEAUA BUCURESTI, plus inca alte peste 7.000.000 de motive din fata televizorului. o seara faina!