unde pana mea am mai vazut meciul asta, cred ca meciul cu echipa aia unguresca din serbia
unde pana mea am mai vazut meciul asta, cred ca meciul cu echipa aia unguresca din serbia
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Vreau prelungiri!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Sub-Burtalienii ataca in valuri, WCSB rezista!
Cordea singurul jucator ofensiv de Liga 1 al WCSB-ului decide.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
ioane, pui 10 lei ca vor rata penalty
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Daca vi l-am da pe Albu...
I know because I'M BOTH!
Zici ca e Steaua - Anderlecht pe vremuri
albu este parfum pe langa unul ca popescu
I know because I'M BOTH!
Felicitari FCSB-ului in urma acestui rezultat istoric.
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Da ce bucurie! Dica multumeste cerului! Asa da, performanta fabuloasa!
I know because I'M BOTH!
Cat s-au chinuit gloabele cu o echipă mediocră din Georgia.
Au Cordea, asta e diferenta intre ei si Sub-Burtalieni.
De fapt Sub-Burtalienii sunt clar peste daca-l scoti pe Cordea din ecuatie.
Au dat pe el ca pe hotii de cai, au simtit ca e singurul din atac ce poate crea pericol.
I know because I'M BOTH!
Cordea si-a luat rosu ca un romanash adevarat si cred ca direct, deci 2 etape
Calificare istorica ptr FCSB...performanta identica cu cea a Realului din Champions League-ul trecut
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Din pacate, se intampla de multe ori: cancerul invinge organismul sanatos si prolifereaza. O mizerie totala aceasta echipa de pisde simulante, care a cersit din toate pozitiile, pana a ridicat in varful gumarilor multimea stransa ca la comediile rurale (de unde si provin, majoritatea). Absolut jegos comentariul lui Ninonica, mi-am borat si matele la cata lipsa de demnitate si slugarnicie a etalat acest porc care terfeleste profesia de jurnalist de ani de zile.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
cu cine joaca fcsb in turul următor?
Cata laba se va varsa dupa acesta victorie istorica, cu cata nonsalanta se vor arunca epitetele. Va aparea si un dvd, jumate Nelu Zidari si jumate simularile de penalty ale gunoaielor de la fc fcsb (vreo 40 per total).
Balbaitul de Dica vorbeste mai mult decat Ancelotti, dupa ce a castigat CL. Asta e atmosfera de cunilingus care scoate fecesebistul din scorbura.
Apropo, a iesit la rampa mizeria de emil 1986. Ce jigodie de om, cu cat stoicism a indurat cele 178 de minute in care au fost ridiculizati de Saburtalo.
Last edited by Capitanu.Burcea; 28th July 2022 at 23:05.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții