Ah, ok. Nu stiu io d'astea, maica.
Ah, ok. Nu stiu io d'astea, maica.
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Nici io n-am stiut dar am invatat. Undeva o avem in cap si-am facut legatura.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
auzi tylere? te facu minoritar sudist...
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
slăbuțe rau.. ai steaua si craiova..
Dawaaaa!!!!!
Incredibila aceasta echipa, ce peformanta, ce valoare!
Ce spirit de sacrificiu!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
nea ioane, pardon, m'aitza , ne simtim maguliti ca ai facut din STEAUA ratiunea existentei tale pe acest pamant. pana una alta, mars la nicovala!
Ia ce nesimtire p-asta, ma bucuram si io... sincer...
Ca am batut o super-echipa acu 4 zile, nu o mucea de rand!
I know because I'M BOTH!
daca merg mai departe avem cioban in delir la final. fmm GgB!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
pai aveti da.. sa vedem cate sute de milioane mai visează...
Avem si noi un jucator roman care stie sa inscrie un gol?
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Sapunaru!
I know because I'M BOTH!
I know because I'M BOTH!
Hai ca sunt probleme
Dar Rapid e o echipa modesta, foarte modesta.
Ce zici Dario, ala nu e M'aitza handicapatul Stoica?
Ca ai si unul pe teren, si la conducere! Sa fie setul complet.
I know because I'M BOTH!
ma, tu esti crema...spuma
2-2
2-2 Tata lu Badze, Tabatadze! CE CARPE!
I know because I'M BOTH!
Ovidiu Popescu alta gloaba națională. Mironica a rămas fără glas. ))
Floricomaneeeel!
I know because I'M BOTH!
Hai ca s-a trezit la timp