Cupa și Supercupa sezonul ăsta, finală de CL, mai trebuie sa termine în top 4 și se poate spune că a scos-o cumva la capăt Inzaghi. Nu e tocmai un sezon rău.
Cupa și Supercupa sezonul ăsta, finală de CL, mai trebuie sa termine în top 4 și se poate spune că a scos-o cumva la capăt Inzaghi. Nu e tocmai un sezon rău.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Nu am fost ironic deloc.
Inter este o echipa buna, cu mult peste Milan ca lot (s-a vazut si in cele 4 victorii in 5 luni, fara gol primit).
Doar ca pana acum Inter se facea de ras mereu in Europa. Eu nu am mai pomenit o echipa cu numele lui Inter sa faca 3 eliminari la rand in grupele UCL, odata parca vs Sahtior si Gladbach.
De asta spun ca acum finala UCL este o adevarata minune ptr Inter si o super performanta, si implicit e un super sezon.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
WOW ! Cred ca ptr prima oara dupa decenii, Milan ia 6/6 puncte in campionat vs Juventus, ce a picat total dupa depunctare si dupa eliminarea vs Sevilla
Cum ar fi fost punctajul inaintea etapei 38
Juve 69
Inter 69
Milan 67
Cum e punctajul Real
Inter 69
Milan 67
Juve 59
Milan ia locul de CL lui Juve la comisii. Păcat când fotbalul nu se joacă pe teren.