Cupa și Supercupa sezonul ăsta, finală de CL, mai trebuie sa termine în top 4 și se poate spune că a scos-o cumva la capăt Inzaghi. Nu e tocmai un sezon rău.
Cupa și Supercupa sezonul ăsta, finală de CL, mai trebuie sa termine în top 4 și se poate spune că a scos-o cumva la capăt Inzaghi. Nu e tocmai un sezon rău.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Nu am fost ironic deloc.
Inter este o echipa buna, cu mult peste Milan ca lot (s-a vazut si in cele 4 victorii in 5 luni, fara gol primit).
Doar ca pana acum Inter se facea de ras mereu in Europa. Eu nu am mai pomenit o echipa cu numele lui Inter sa faca 3 eliminari la rand in grupele UCL, odata parca vs Sahtior si Gladbach.
De asta spun ca acum finala UCL este o adevarata minune ptr Inter si o super performanta, si implicit e un super sezon.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
WOW ! Cred ca ptr prima oara dupa decenii, Milan ia 6/6 puncte in campionat vs Juventus, ce a picat total dupa depunctare si dupa eliminarea vs Sevilla
Cum ar fi fost punctajul inaintea etapei 38
Juve 69
Inter 69
Milan 67
Cum e punctajul Real
Inter 69
Milan 67
Juve 59
Milan ia locul de CL lui Juve la comisii. Păcat când fotbalul nu se joacă pe teren.
O veste buna vine din Italia. Parma, cu P Man titular, inlocuit de Mihaila, alt ratat sinistru, a ratat promovarea in fata vulpilor batrane, Ranieri si Lapadula della Cagliari.
Multumim, don Claudio!
Nu uitati ca Man a fost deja transferat la Milan de digisport. Probabil nu l-a mai interesat soarta actualei echipe.
Last edited by Capitanu.Burcea; 4th June 2023 at 14:25.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Foarte bine, sper să promoveze Ranieri cu Cagliari. Au finala barajului cu Bari.
Si mie imi place sa vad antrenori din alt secol (Boloni, Ranieri, Hodorogson) cum strang koaele scofalcite intre buci si le transforma in aur 🤣
N-are personalitate Iedu daca nu rasplateste cel mai slab jucator al Parmei cu un post de titular la nazionala.Pana la urma, ce e nazionala, daca nu un service unde se reface caroseria, geometria 🤣 si moralul acestor rable românesti?
de data asta gobbi au "calculat" gresit
UEFA are currently BLACKMAILING Juventus
‘Publicly renounce Super League & we’ll give you light sentence’
‘Don’t & we’ll give you long European ban & transfer ban’
Tells you everything on how crooked Uefa are
Meanwhile, nothing on Man City breaking >100 FFP rules over 9 years
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Mai ia un titlu pana atunci.![]()
Dupa tripla istorica de anul asta.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
S-a retras - nu se stie a cata oara, dar pare ultima, marele Zlatanson Ibrahimovinho. Comparand cu momentul bașinos, rasuflat, palid, jenant, pe repede inainte de la Madrid, festivitatea pt Zlatan a fost ca si cum ai compara fcbs cu silkeborg. 10-0 pt italieni. Un club de carton, dopat, blatist, evazionist vs un club po****r, de oameni muncitoricare nu fac economie de sentimente si recunostinta pt o legrnda adevarata.
Bravo, Zlatane, hajde in cartile de istorie, tati! 👍 Pt ălălant, jet, ma in mm la camile!
Zlatan rămâne un fotbalist fantastic, unul dintre cei mai buni din secolul asta. Rămâne regretul că nu a luat o "urecheată". A plecat de la Inter în 2009 și fix sezonul următor Inter lua CL.
Mda..la cate a facut ptr toate cluburile la care a jucat, merita Zlatan un UCL.
Cat despre Serie A, cine ar fi crezut la inceputul campionatului: 1. Napoli 2. Lazio WOW !
Juve pe teren termina pe 3, dar la comisii termina pe 7.
Inter si Milan in 2 sezoane slabe interne prind UCL-ul.
Dybala ii salveaza in min 90 pe Roma de sperietoarea Conference League !